Οι 21 που αποχωρούν από το Mega

Τέλος εποχής για 21 εργαζόμενους του Mega, οι οποίοι δεν δέχθηκαν να υπογράψουν τις ατομικές συμβάσεις και από σήμερα Πέμπτη αποτελούν παρελθόν από το Megaλο κανάλι.
<a title="Adman Banner" href="http://gazzetta.adman.gr/click?webspace=97&dfl=yes"><img src="http://gazzetta.adman.gr/banner?webspace=97&dfl=yes&js=no" border="0" width="300" height="250" alt="" /></a><br />

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η σημερινή ημέρα στο Mega, καθώς αποχώρησαν από το δυναμικό του καναλιού 18 δημοσιογράφοι και τρεις από άλλες θέσεις. Ο λόγος της αποχώρησης για τους 21 είναι πως δεν δέχθηκαν να υπογράψουν τις ατομικές συμβάσεις που είχε ζητήσει η εργοδοσία. Αναλυτικά οι εργαζόμενοι που από σήμερα αποτελούν παρελθόν από το μεγάλο κανάλι είναι οι: Σταύρος Καπάκος, Μαρία Καρχιλάκη, Μαρία Παπουτσάκη, Αθηνά Κουφοπάνου, Μαίρη Λαμπαδίτη, Θάνος Πασχάλης, Μαργαρίτα Βεργολιά, Κώστας Καζακόπουλος, Αθανασία Ανεζάκη, Μαίρη Ορφανίδη, Δημήτρης Παπαντωνίου, Μαριλένα Γεραντώνη, Σταμάτης Γιαννίσης, Ανδρέας Παπαδημητρίου, Νατάσα Κιουτσούκη, Ελένη Μπιμπίκου, Γιώργος Θαναηλάκης, Παναγιώτης Δερνέλης (δημοσιογράφοι) Μαρία Κατσαμακίδου (δακτυλογράφος), Στάμος Προύσαλης (καμεραμάν), Ελένη Δημητρακοπούλου (μοντέρ).
Θυμίζουμε πως πριν λίγες μέρες είχαν αποχωρήσει από την στιγμή που δεν ανανεώθηκε η σύμβαση μεταδόσεων αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ, οι Χρήστος Σωτηρακόπουλος (θα συνεχίσει, ωστόσο, να μεταδίδει αγώνες για το Μega και πιο συγκεκριμένα την Εθνική ομάδα) και Αλέξης Σπυρόπουλος.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τέμπη: Προανακριτική ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Για τους Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Θάνο Πλεύρη και Ζωή Ράπτη σχετικά με το "μπάζωμα …