VIDEO: Βουλευτής Χρυσής Αυγής σε Δήμαρχο: Όταν σε παίρνω τηλέφωνο θα στέκεσαι προσοχή!

Φωτογραφία για VIDEO: Βουλευτής Χρυσής Αυγής σε Δήμαρχο: Όταν σε παίρνω τηλέφωνο θα στέκεσαι προσοχή!
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το korinthiaportal επεισόδια έγιναν χτες έξω από το λατομείο Πάτερη όταν εργαζόμενοι θέλησαν να προσεγγίσουν τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη ο οποίος έπινε τον καφέ του στο κέντρο της πόλης συνοδευόμενος από το Δήμαρχο.

Μαζί με τους εργαζόμενους ήταν και ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στάθης Μπούκουρας ο οποίος μιλώντας εξ ονόματος των εργαζομένων ζήτησε συνάντηση από τον περιφερειάρχη, πράγμα που ο ίδιος δεν αρνήθηκε σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν.

Και μέχρι εκεί καλά! Ωστόσο μια φράση , ως λέγεται του Βουλευτή προς τον Δήμαρχο Κορίνθου «όταν θα σε παίρνω τηλέφωνο θα στέκεσαι προσοχή» οδήγησε σε ένταση και προπηλακισμούς. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως οι εργαζόμενοι καταχειροκρότησαν τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ωστόσο ο Δήμαρχος έκανε λόγο για τραμπουκισμούς.

Ακούστε την δήλωση του Δημάρχου
apospasma.gr

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …