Οι εργαζόμενοι της Βουλής διεκδικούν το επίδομα που τους περικόπηκε

Τη δυσφορία του για την περικοπή του εκλογικού επιδόματος των 1000 εξέφρασε ο Σύλλογος Εργαζομένων της Βουλής και επισημαίνει ότι οι υπάλληλοι έχουν γίνει «κατασκευασμένος στόχος».
Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι υπάλληλοι της Βουλής τονίζουν ότι «αρνούνται να γίνουν τα εξιλαστήρια θύματα της οικονομικής κρίσης, απαξιωμένοι και εξευτελισμένοι εργαζόμενοι» και σημειώνουν ότι υφίστανται «με οδυνηρό τρόπο» την ανατροπή που έχει προκαλέσει σε όλους τους εργαζομένους η κρίση.

«Και οι δικές μας αποδοχές έχουν φθάσει να περικοπούν ή να μειωθούν σε ποσοστό μέχρι 30% και σχεδόν κανένας δεν δίνει σημασία σε αυτό», λένε, υπογραμμίζοντας ότι οι ρυθμοί εργασίας είναι εξαντλητικοί.

Παράλληλα υπεραμύνθηκαν της ορθότητας του μπόνους που λάμβαναν μέχρι πρότινος, υποστηρίζοντας ότι τους δίνεται «λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών εργασίας και λειτουργίας της Βουλής».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πώς να μειώσετε το φόρο εισοδήματος

Η μη ορθή συμπλήρωση των κωδικών θα φέρει μπελάδες και «φουσκωμένο» φόρο του Χρυσόστομου Τσούφη …