Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στις συνδικαλιστικές οργανώσεις την Τετάρτη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του υπουργείου Εργασίας έχει εξαγγείλει για την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων στις Συνδικαλιστικές Οργανώσεις.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την κατάργηση των Οργανισμών Εργατικής Εστίας και Κατοικίας, από τους οποίους καλύπτονταν οι λειτουργικές δαπάνες των συνδικαλιστικών φορέων και η μισθοδοσία των εργαζομένων σε αυτές.

Οι εργαζόμενοι στους συνδικαλιστικούς φορείς, που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και επτά μήνες, ζητούν την άμεση σύσταση του Νέου Φορέα Κοινωνικών Παροχών και υποστηρίζουν ότι «η συνέχιση των κοινωνικών πολιτικών αλλά και η απρόσκοπτη λειτουργία των συνδικάτων δεν αποτελεί απλά αίτημα, αλλά επιτακτική ανάγκη».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πώς να μειώσετε το φόρο εισοδήματος

Η μη ορθή συμπλήρωση των κωδικών θα φέρει μπελάδες και «φουσκωμένο» φόρο του Χρυσόστομου Τσούφη …