ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ψαθοπύργου Αχαΐας ανακοινώνει ότι την Κυριακή 5/8/2012 θα διεξαχθεί το 5ο Ψάθαθλον, αγώνας διάθλου (κολύμπι – τρέξιμο) για μικρούς και μεγάλους αθλητές. Για τους ενήλικες οι αποστάσεις θα είναι 500μ κολύμπι – 3000μ τρέξιμο. Για τους μικρούς μας φίλους από 8 έως 12 ετών 100μ κολύμπι – 500μ τρέξιμο και από 13 έως 17 ετών 200μ κολύμπι – 1000μ τρέξιμο.
Απευθυνόμαστε στους λάτρεις του αγνού μαζικού αθλητισμού τόσο σε όσους έχουν ξανά-συμμετάσχει όσο δε και σε εκείνους που θα θελήσουν για πρώτη φορά να γνωρίσουν τη γοητεία του αθλήματος. Πέρα όμως από τον αγώνα τον ενηλίκων, ξεχωριστό ενδιαφέρων παρουσιάζει η προσπάθεια που γίνεται, από τον σύλλογο μας, το πιο ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας μας, να έρθει πιο κοντά στον αθλητισμό και αυτό δεν είναι άλλο από τους μικρούς μας φίλους. Καλούνται λοιπόν αθλητές και γονείς να προτρέψουν τα παιδιά τους, να λάβουν μέρος σε έναν ωραίο αγώνα στον γραφικό Ψαθόπυργο Αχαΐας, που απέχει περ. 200 χλμ από την Αθήνα. Το τρέξιμο θα είναι σε άσφαλτο, εκτός από 1000 μ. για τους ενήλικες. Το κολύμπι θα είναι στη γνωστή πεντακάθαρη θάλασσα του χωριού.
Χώρος έναρξης και τερματισμού του αγώνα έχει οριστεί το λιμανάκι στην είσοδο του χωριού.
Ώρες έναρξης αγώνων:
·         Ενηλίκων 09:30 500μ κολύμβηση + 3000μ τρέξιμο
·         Εφήβων (ηλικίες 13 έως 17 ετών) 10:45 200μ κολύμπι – 1000μ τρέξιμο
·         Παίδων (έως 12 ετών) 11:30 100μ κολύμπι – 500μ τρέξιμο
Πληροφορίες:
Οι εγγραφές θα γίνουν το πρωί της Κυριακής 5 Αυγούστου 2012 και μία ώρα τουλάχιστον πριν την έναρξη της κάθε κατηγορίας. Η γραμματεία θα ανοίξει στις 08:00. Οι αθλητές οφείλουν να έχουν πραγματοποιήσει τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο το τελευταίο διάστημα. Οι αθλητές συμμετέχουν με δίκια τους ευθύνη και δεν έχουν καμία απαίτηση από τον σύλλογο σε περίπτωση ατυχήματος, τραυματισμού ή οτιδήποτε άλλου προκύψει κατά την διάρκεια του αγώνα. Οι ανήλικοι αθλητές θα συμμετάσχουν απαραίτητα με την παρουσία του κηδεμόνα τους και έπειτα από γραπτή δήλωση του.
Επίσης στην ιστοσελίδα μας (www.psathopirgos.gr) θα αναρτηθούν άμεσα οι δηλώσεις συμμετοχής που κάθε ενδιαφερόμενος να συμμετάσχει, θα μπορεί (ανά κατηγορία) να τις συμπληρώσει και να τις έχει μαζί του την Κυριακή 5 Αυγούστου 2012 για να την παραδώσει στην γραμματεία.
Σε όλους όσους τερματίσουν θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα και στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας αναμνηστικά μετάλλια. Κατά την διάρκεια του αγώνα θα προσφερθούν νερά και στον τερματισμό φυσικοί χυμοί και μπανάνες. Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση των αθλητών στην γραμματεία έτσι ώστε να αποφευχθούν καθυστερήσεις στις ενάρξεις των αγώνων.
Ξενοδοχεία για την διαμονή αθλητών προτείνονται τα:
·         FLORIDA BLUE BAY HOTEL, Ψαθόπυργος, τηλ.2610 931 230, 2610 931 279 και
·         RODINI BEACH HOTEL, Ροδινή, τηλ.2610 931300, 2610 931 230
Για περισσότερες πληροφορίες για τον Ψαθόπυργο επισκεφτείτε τον ιστότοπο του συλλόγου www.psathopirgos.gr.
Ευχαριστούμε προκαταβολικά για το ενδιαφέρων σας.
Πολιτιστικός Σύλλογος Ψαθόπυργου
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …