Η επιστολή του Μιχάλη Χάλαρη

Ο Μιχάλης Χάλαρης αποχωρεί με απόφαση του Πρωθυπουργού από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας και τη θέση του Ειδικού Γραμματέα. Διαβάστε την επιστολή παραίτησής του...
"Αγαπητοί συνεργάτες και φίλοι,
όπως θα γνωρίζετε, με απόφαση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, αποχωρώ, μετά από 33 μήνες, από τη θέση του Ειδικού Γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας.
Αυτές τις ώρες η σκέψη μου στρέφεται, κυρίως, σε όλους εσάς και σε όσα μαζί ζήσαμε και «χτίσαμε».
Θέλω να ξέρετε ότι, ακόμα και όσους δεν

μπόρεσα να γνωρίσω προσωπικά, αισθάνομαι ότι σας γνωρίζω καλά, μέσα από το έργο σας.
Γνωρίζω τις αγωνίες σας, τις δυσκολίες σας, τις επιτυχίες και τα «σκοντάματά» σας. Και είμαι περήφανος που υπήρξα για αυτό το χρονικό διάστημα επικεφαλής, συναγωνιστής θα έλεγα καλύτερα, ενός στελεχιακού δυναμικού που αγωνίζεται καθημερινά, με κάθε τρόπο και κόντρα σε κάθε αντιξοότητα, για την προστασία των εργαζομένων, αλλά και της υγιούς επιχειρηματικότητας. Τα δυόμιση και πλέον χρόνια της θητείας μου έδωσα, πιστεύω, πολλά και έμαθα ακόμα περισσότερα. Δεν ξέρω πόσοι από εσάς γνωρίζετε τα πόσα καταφέραμε όλοι μαζί να οικοδομήσουμε, γιατί πολλές φορές η συνειδητοποίηση έρχεται αργοπορημένα.
Ξέρω, όμως, πως η Επιθεώρηση Εργασίας, εμείς, όλοι εμείς – και όσοι στάθηκαν στο πλάι μας - είμαστε η απόδειξη ότι τα «πράγματα» μπορούν να είναι και αλλιώς, αρκεί να το οραματιστείς, αρκεί να το παλέψεις.
Συνεχίστε να αγωνίζεστε, συνεχίστε να οραματίζεστε, συνεχίστε να διεκδικείτε ένα καλύτερο αύριο για την Επιθεώρηση Εργασίας.

Το νερό το βάλαμε στ’ αυλάκι!
Διατηρείστε το αυλάκι ζωντανό. Κάντε το ποτάμι, κάντε το χείμαρρο δημιουργίας!
Μπορείτε!
Μην καταθέσετε ποτέ τα όπλα! Κανένας αγώνας δεν ήτανε ποτέ μάταιος!
Κρατείστε τα λόγια
του Καζαντζάκη: «Μιαν αστραπή είν’ η ζωή μας…μα προλαβαίνουμε!»
Προσωπικά, την ώρα τούτη, θέλω να σας υποσχεθώ ότι, από όποιο μετερίζι και αν συνεχίσω να μάχομαι – και θα μάχομαι γιατί ο αγώνας είναι μεγάλος και διαρκής - θα υπάρχει πάντα μέσα στην καρδιά μου μια ξεχωριστή θέση για το Σώμα που με τίμησε -και νομίζω τίμησα και εγώ- και θα είμαι πάντα δίπλα σας, όπως μπορώ, με κάθε μου δύναμη.

Λόγω τιμής,

Μιχάλης Χάλαρης"
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …