ΓΣΕΕ: Τσαρλατάνοι οι «γιατροί» της τρόικα - συλλαλητήριο στη ΔΕΘ

Γ. ΠαναγόπουλοςΤο περιβόητο e-mail της τρόικας, με το οποίο ζητούνται πρόσθετες παρεμβάσεις στις εργασιακές σχέσεις, σχολίασε με γραπτή του δήλωσε, ο Γιάννης Παναγόπουλος, πρόεδρος της ΓΣΕΕ.
Όπως ανέφερε ο κ. Παναγόπουλος: «Οι "γιατροί" της τρόικας δεν είναι απλοί τσαρλατάνοι και κομπογιαννίτες. Είναι και δρουν ως κοινωνικοί προβοκάτορες και "παπαγαλάκια" ιδιωτικών εργοδοτικών συμφερόντων. Η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός πρέπει να αντιληφθούν ότι, όταν δεν διαπραγματεύονται με αποφασιστικότητα, τότε ανοίγουν τις ορέξεις των τροϊκανών. Να μην

αποτολμήσουν τέτοιου είδους παρεμβάσεις, ούτε τώρα ούτε στο μέλλον».

ΔΕΘ

Σε μαζική συμμετοχή καλεί η ΓΣΕΕ τους εργαζόμενους, στο συλλαλητήριο των συνδικάτων το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα στο Άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου, στη Θεσσαλονίκη, ζητώντας: «να αλλάξει άμεσα η ασκούμενη οικονομική πολιτική» και να ενισχυθούν τα εισοδήματα και η πραγματική οικονομία, η ανάπτυξη και η απασχόληση».
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Jumbo: Ξεπέρασαν το 1 δισ. ευρώ οι πωλήσεις

Αύξηση στις πωλήσεις και στα καθαρά κέρδη που έφτασαν τα 303 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η …