ΟΤΕ : Μετακίνηση των εργαζομένων της Cosmote στην Παιανία

Η Διοίκηση του ΟΤΕ καλείται να διαπραγματευτεί με τους εργαζόμενους τόσο για τη νέα Συλλογική Σύμβαση όσο και την υλοποίηση ενός νέου προγράμματος εθελουσίας εξόδου που θα οδηγήσει σε μείωση του προσωπικού κατά περίπου 2.000 εργαζόμενους.
Σημειώνεται πως η νέα Συλλογική Σύμβαση θα πρέπει να περιλαμβάνει και λύση στο επιπλέον κόστος μετακίνησης των εργαζομένων της Cosmote στην Παιανία.
Οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό αποφάσισαν να προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις σε περίπτωση που η Διοίκηση δεν προχωρήσει στην υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που θα προβλέπει την ανέξοδη μετακίνηση των εργαζομένων του Ομίλου στο νέο κτίριο στην Παιανία.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Pornhub, XVideos και Stripchat στο στόχαστρο της ΕΕ

Πρέπει να συμμορφωθούν με τους νέους κανόνες της ΕΕ  για τις ψηφιακές υπηρεσίες, αλλιώς αντιμετωπίζουν …