Κινητοποίηση εργαζομένων ΙΚΑ για την ακύρωση διορισμών

Κινητοποίηση εργαζομένων ΙΚΑ για την ακύρωση διορισμώνΠορεία από το κεντρικό κατάστημα του ΙΚΑ στην Αριστοτέλους μέχρι το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης πραγματοποίησαν χθες το μεσημέρι μέλη του συλλόγου εργαζομένων ΙΚΑ Θεσσαλονίκης και Κ. Μακεδονίας, διαμαρτυρόμενοι για την ακύρωση των διορισμών στο ασφαλιστικό ταμείο, πεντακοσίων εργαζομένων σε όλη τη χώρα, που επιλέχθηκαν μέσω ΑΣΕΠ.

Από τους πεντακόσιους, οι περίπου ογδόντα προσλήψεις αφορούσαν την περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε συνεννόηση με την ομοσπονδία εργαζομένων ΙΚΑ στην Αθήνα για να αποφασίσουν την περαιτέρω στάση τους, ενώ θα συμμετάσχουν σήμερα και στη στάση εργασίας, που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ, όπως δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων ΙΚΑ Θεσσαλονίκης, Στράτος Μίξιος.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

"Η αλαζονεία, από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη συνειδητοποίηση της διαρκούς φθοράς της …