Με αεροπλάνο εκτός Κύπρου ο γενικός διευθυντής της Cyfast – Στην ανεργία οι εργαζόμενοι

Τα οικονομικά αδιέξοδα που αντιμετώπιζε η εταιρεία Cyfast φαίνεται να οδήγησαν τον γενικό διευθυντή της εταιρείας Λούη Κωνσταντίνου να εγκαταλείψει την Κύπρο και η εταιρεία να αναστείλει ”προσωρινά” τη λειτουργία της μέχρι νεοτέρας.
Εταιρείες που συνεργάζονταν και είχαν προϊόντα στην Cyfast τα έχουν απομακρύνει λόγω αδυναμίας στην επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη ενώ οι 30 περίπου υπάλληλοι της εταιρείας έχουν εγγραφεί στον κατάλογο των ανέργων για ανεργιακό επίδομα λόγω εγκατάλειψης τους από τον εργοδότη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τράπεζες Λαϊκή, cdb bank και Τράπεζα Κύπρου, με τις οποίες συνεργάζεται η εταιρεία, έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για διορισμό Παραλήπτη-Διαχειριστή.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στο προεκλογικό «πλάνο» επιστρέφει ο πρωθυπουργός – Οι στοχεύσεις και οι προσδοκίες

Ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των περιοδειών του για τις ευρωεκλογές θα επισκεφτεί σήμερα τη Λέσβο …