Αγανακτισμένος αστυνομικός γράφει: "Ξένιος Ζευς και την παραμονή των Χριστουγέννων; "

Αγανακτισμένος αστυνομικός γράφει: "Ξένιος Ζευς και την παραμονή των Χριστουγέννων; "

Στο facebook, σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης κι ανταλλαγής απόψεων αστυνομικών, μάθαμε ότι εκδόθηκε διαταγή για εξαπόλυση νέου πογκρόμ στο κέντρο της Αθήνας την παραμονή των Χριστουγέννων, αύριο δηλαδή, με προφανή σκοπό κι επιδίωξη να "εξαφανιστεί" από το κέντρο της Αθήνας η ενοχλητική και προφανώς μολυσματική για το γιορταστικό κλίμα και κατά την αντίληψη της ηγεσίας του υπουργείου παρουσία κάποιου μετανάστη.
Ο αστυνομικός γράφει το επικριτικό σημείωμα από την άποψη της απαξίας της ηγεσίας ως προς το προσωπικό, το οποίο υποβάλλεται στη βάσανο μιας τέτοιας έκτασης και μορφής επιχείρησης μέσα στις γιορτές. 

"ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟ.ΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ???ΛΙΓΟ ΑΝΘΡΩΠΙΑ(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ)?
ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΈΝΝΩΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΞΕΝΙΟΣ ΔΙΑΣ"???ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΑ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΟΝΟ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ,ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ!!ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΑΡΧΗΓΟΙ ΟΥΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΙ!! ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!
ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΤΟΙΧΟ ΑΛΛΑ............!!!!!!!!!! "
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φρέντη Μπελέρης: πανηγυρισμοί στη Χιμάρα για τη υποψηφιότητά του

Σε ηχητικό μήνυμα στα social media, ο εκλεγμένος και φυλακισμένος δήμαρχος Χιμάρας μίλησε για «μάχη …