ΠΑΤΡΑ: "ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΤΡΑΣ κ. ΡΩΡΟΣ"

Χθες τα μέλη των Συλλόγων Ιδιωτικών Υπαλλήλων και των Εμποροϋπαλλήλων Πάτρας, πραγματοποίησαν ενημερωτική εξόρμηση στα εμπορικά καταστήματα της πόλης, στα πλαίσια της Πανελλαδικής Απεργίας που είχε προκηρύξει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος.
Πρώτος σταθμός τα καταστήματα του προέδρου του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πάτρας κ. Ρώρου, καθώς επίσης και του "ΕΤΑΙΡΟΥ ΚΑΠΑΔΟΚΗ" (όπως τον αποκαλούν) του ΔΣ του ίδιου Συλλόγου κ. Στριφτούλια. Και οι δύο, παρά τις δημόσιες δηλώσεις των προηγούμενων ημερών, δούλεψαν κανονικά τα καταστήματα τους.
Δείτε το παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ και θα καταλάβεται:
 

 
Βεβαίως η κίνηση των καταστημάτων ήταν κατά πολύ πεσμένη και πέρα από ελάχιστες εξαιρέσεις κάποιων πολυκαταστημάτων και ορισμένων καταστημάτων σε κεντρικούς πεζόδρομους, όλοι οι υπόλοιποι έμποροι "βαρούσαν μύγες"!!!
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δεν πέρασε η πρόταση δυσπιστίας

"Όχι" ψήφισαν οι 158 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Κατσιβαρδάς - …