Κρεμαστινός: «Να απολογηθούν αυτοί που άφησαν απλήρωτους τους εργαζόμενους»

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός μιλώντας το πρωί στον ΒΗΜΑ 99,5 για το θέμα του εράνου στο κόμμα για την πληρωμή των εργαζομένων, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «Είναι αλήθεια ότι αρνήθηκα να συμμετάσχω στον έρανο. Έρανος για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ, με 30 χρόνια ιστορία; Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει ένα κόμμα, είναι να εξασφαλίσει τους μισθούς των εργαζομένων του.
Πρέπει να απολογηθούν αυτοί που άφησαν απλήρωτους τους εργαζόμενους. Και να συγκληθεί κοινοβουλευτική ομάδα, να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει και πού υπάρχουν ευθύνες. Οι άνθρωποι αυτοί, που διοχέτευσαν αυτό το απαράδεκτο δημοσίευμα, είναι οι άνθρωποι που έχουν οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ στη σημερινή απαξίωση και οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν είναι οι χειρότερες, του υποκόσμου.

Για τον Γ. Στουρνάρα
Όσον αφορά τα μέτρα και τις θέσεις του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα τόνισε ότι «Σήμερα κατέθεσα επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή, για τον Υπουργό των Οικονομικών, διότι πιστεύω ότι αυτό που έχει πει, ότι αν δεν αποδώσουν τα μέτρα, τότε θα έχουμε και νέα μέτρα, με την προοπτική που προχωρεί, βέβαιο είναι ότι τα μέτρα δεν θα αποδώσουν. Δεν θα μπορεί να εισπράξει τίποτα και κατά συνέπεια θα έχουμε άσχημα αποτελέσματα.
Μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτό το πάγωμα της οικοδομής; Όταν φορολογείς και το οικόπεδο και το χτίσμα, ούτε οικόπεδο αγοράζεται ούτε άλλο χτίζεται.
 
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνομιλίες Ελλάδας - Τουρκίας: Καλό κλίμα, καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές στον 6ο γύρο

Λίγες μόνο εβδομάδες πριν από την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τουρκία - Τι …