Σε κινητοποίηση στην Αθήνα σήμερα απλήρωτοι εργαζόμενοι της ΕΒΟ Αιγίου

Σε κινητοποίηση στην Αθήνα σήμερα απλήρωτοι εργαζόμενοι της ΕΒΟ Αιγίου Είναι ήδη δύο μήνες χωρίς μισθό
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Γενικό Λογιστήριο πραγματοποιούν σήμερα τα Σωματεία των εργαζομένων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα. καθώς παραμένουν απλήρωτοι επί τρεις μήνες. Σε σχετική ανακοίνωη που εξέδωσαν οι εργαζόμενοι στην ΕΒΟ Αιγίου επισημαίνουν τα παρακάτω:
"Οι εργαζόμενοι στα Ε.Α.Σ. είναι θύματα μιας αδιέξοδης πολιτικής, που τα τελευταία 3 μνημονιακά κατοχικά χρόνια, μας έχει καταδικάσει, εκτός από τις υπερβολικές (60% μείον) περικοπές μισθών και δικαιωμάτων, σε μόνιμη καθυστέρηση καταβολής των δεδουλευμένων μας, με αποτέλεσμα να πληρωνόμαστε 3 φορές το χρόνο : Πάσχα – Καλοκαίρι – Χριστούγεννα.  Σήμερα είμαστε ήδη δύο μήνες απλήρωτοι.

Η τρικομματική κυβέρνηση έχει βαριές ευθύνες για τη διάλυση και την απαξίωση των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων{ΕΒΟ/ΠΥΡΚΑΛ}.
Η δυνατότητα της εταιρείας να αναλάβει νέες συμβάσεις αλλά και να διεκπεραιώσει τις υπάρχουσες περιορίζονται και εκμηδενίζονται από την έλλειψη χρηματοδότησης.
Τα Ε.Α.Σ. είναι η τελευταία Βαριά Αμυντική Βιομηχανία, που έχει δυνατότητα όχι μόνο να είναι βιώσιμη αλλά να διατηρηθεί και αναπτυχθεί χωρίς να ξεπουληθεί.
Συνεπώς τα ΕΑΣ είναι και πρέπει να παραμείνουν περιουσία του Ελληνικού Λαού. Αυτή είναι πράξη ανάπτυξης και ουσιαστικής επένδυσης και ΟΧΙ το να τα βγάζουμε όλα στο σφυρί όσο όσο .
ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΦΛΕΒΑΡΗ στις 11.30π.μ.
στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ
ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στα ΕΑΣ
Δεν αντέχουμε άλλο αλλά δεν θα υποκύψουμε."
Πηγή: thebest.gr
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ: Ο Βελόπουλος προτρέπει σε βία τους πιστούς - Στην περίπτωση Καλλιάνου το ΕΣΥ λειτούργησε όπως έπρεπε

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε πολιτικά και ποινικά υπεύθυνο τον Κ. Βελόπουλο εάν υπάρξουν επεισόδια …