Απεργούν οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Ελευσίνας

Απεργούν οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Ελευσίνας

Νέα 24ωρη απεργία πραγματοποιούν σήμερα (Τετάρτη) οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Ελευσίνας. Οι εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν, στις 11 το πρωί, στην πλατεία Κλαυθμώνος και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το υπουργείο Ανάπτυξης, στην πλατεία Συντάγματος.

Το κύριο αίτημά τους (σ.σ. από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου), είναι να δοθεί πολιτική λύση για την επαναλειτουργία του ναυπηγείου. 
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Kάθε κυβέρνηση κρίνεται όχι από τις προθέσεις της, αλλά από τα αποτελέσματά της

Ο πρωθυπουργός παρευρέθηκε στην εκδήλωση για την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου του Ολυμπιακού Χωριού - «Να …