Τραυματισμός μέλους της ΔΕΕΣ στην Υεμένη

Υεμένη —  Μια Ρωσίδα εργαζόμενη της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού (ΔΕΕΣ) στην Υεμένη τραυματίστηκε σήμερα στην πρωτεύουσα της Υεμένης Σαναά όταν άγνωστοι ένοπλοι άνοιξαν πυρ και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, είπε ένας αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας.
«Η ξένη εργαζόμενη βρισκόταν σε αυτοκίνητο ενός διεθνούς οργανισμού όταν τραυματίστηκε από σφαίρες σε έναν από τους δρόμους της Σαναά», είπε ο αξιωματούχος αυτός, που πρόσθεσε ότι η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Δεν είναι διαθέσιμες άλλες λεπτομέρειες ως τώρα. Η Υεμένη είναι γεμάτη όπλα και η κατάσταση κακή σε ό,τι αφορά την επιβολή του νόμου και την ασφάλεια. Η κυβέρνηση μάχεται εναντίον ενός βραχίονα της αλ Κάιντα, οπλισμένων φυλών και αυτονομιστών στο νότο.
πηγή: tvkosmos.gr/news.pathfinder.gr
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο 20.4.2024

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προκαλεί επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο …