Oι εργαζόμενοι ζητούν τα Tσιμέντα Xαλκίδας

Oι εργαζόμενοι ζητούν τα Tσιμέντα Xαλκίδας
Tην κατάσταση και το εργοστάσιο των Tσιμέντων Xαλκίδας στα χέρια τους θέλουν να πάρουν οι εργαζόμενοι. Προκαλούν την Lafarge να τους δώσει το τσιμεντάδικο για να το δουλέψουν μόνοι τους.
«Σκεφτόμαστε να ζητήσουμε την ενοικίασή του, αν πρόκειται να το κλείσουν», ανέφερε ο πρόεδρος του σωματείου Ηλίας Κούκουρας, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, μετά από επαφές που είχαν οι συνδικαλιστές με τεχνοκράτες και γνώστες της αγοράς τσιμέντου στη χώρα μας.
Οι υπό απόλυση εργαζόμενοι αναμένουν τη συνάντηση που θα έχει την προσεχή Τρίτη η Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Τσιμέντων Ελλάδας με υπευθύνους της τσιμεντοβιομηχανίας ΑΓΕΤ Ηρακλής, για να καθορίσουν τις επόμενες ενέργειές τους.

Πηγή: egnomi.gr
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Mega

Νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega   Στην …