Συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ την Τετάρτη έξω από την ΕΡΤ

«Το αποτέλεσμα της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών δεν έδωσε καμία λύση στο πρόβλημα»

ertexo3Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ οργανώνει αύριο, Τετάρτη η ΓΣΕΕ, με απόφαση που έλαβε σήμερα σε έκτακτη συνεδρίασή της.
«Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, αλλά και το αποτέλεσμα της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών δεν έδωσαν καμιά ουσιαστική λύση στο πρόβλημα που προκάλεσε η επαίσχυντη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.
Ο αγώνας μας είναι αγώνας που αφορά πρωτίστως στη Δημοκρατία που βάναυσα, αυταρχικά και ετσιθελικά παραβιάζει η Εκτελεστική Εξουσία.  Η Συνομοσπονδία μαζί με τους εργαζόμενους θα συνεχίσουν τη μάχη για την υπεράσπιση των δημόσιων αγαθών, του εργατικού δικαίου και για την ανατροπή των αυταρχικών αποφάσεων. Οι κινητοποιήσεις και οι αγωνιστικές μας δράσεις θα κορυφώνονται, όσο συνεχίζονται οι βάρβαρες, αντιδημοκρατικές και αντεργατικές κυβερνητικές επιλογές και αποφάσεις. Το επόμενο διάστημα κλιμάκια της ΓΣΕΕ θα επισκεφτούν χώρους εργασίας, ώστε να οργανωθεί – προετοιμαστεί η επόμενη κινητοποίηση μας, σε χρόνο που θα αποφασίσει με νεότερη συνεδρίασή της η Εκτελεστική Επιτροπή της Συνομοσπονδίας», αναφέρει η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για κακοκαιρία: Η προσπάθεια μέχρι τώρα απέδωσε

 «Ήμασταν όλοι εδώ συντονισμένοι και οργανωμένοι» δήλωσε από το συντονιστικό κέντρο των επιχειρήσεων στη Θεσσαλία ο …