Μικροένταση στην πορεία των εργαζομένων στην Πάτρα

Συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής, τις απολύσεις και την διαθεσιμότητα κυριάρχησαν στην πορεία των εργαζομένων στην Πάτρα, που έγινε στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ και συμμετείχε με τετράωρη στάση εργασίας η ΓΣΕΕ.
Οι χιλιάδες εργαζόμενοι που διέσχισαν τους δρόμους της πόλης φώναξαν συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής όταν περνούσαν έξω από τα γραφεία του κόμματος, με αφορμή την δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι.
Μάλιστα, κάποιοι αριστεριστές που ήταν στην ουρά της πορείας πέταξαν πέτρες και φωτοβολίδες προς τα γραφεία, χωρίς όμως να υπάρξουν σοβαρές υλικές ζημιές. Λίγο πριν το τέλος της πορείας, έσπασαν ένα ενεχυροδανειστήριο και ένα σταθμευμένο τζιπ στην οδό Κορίνθου. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες δεν υπήρξαν προσαγωγές ή συλλήψεις για τα μικροεπεισόδια.

Πανικός επικράτησε όταν ένας 38χρονος Ιταλός που στάθμευε το αυτοκίνητό του στην συμβολή των οδών Υψηλάντου και Γούναρη την ώρα που περνούσε η πορεία, έβγαλε όπλο και το έστρεψε προς τους διαδηλωτές. Στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε με μεγάλη ταχύτητα. Λίγο αργότερα άνδρες της αστυνομίας τον συνέλαβαν.
Όπως είπε στους αστυνομικούς, φοβήθηκε από τον όγκο των διαδηλωτών αλλά και τις φωτοβολίδες που πετούσαν καθώς στο όχημα επέβαιναν η έγκυος γυναίκα του και η πεθερά του. Ο 38χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Jumbo: Ξεπέρασαν το 1 δισ. ευρώ οι πωλήσεις

Αύξηση στις πωλήσεις και στα καθαρά κέρδη που έφτασαν τα 303 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η …