Οργισμένοι οι εργαζόμενοι στο ΡΙΚ θέτουν τους εαυτούς τους στη διάθεση του ΔΣ και της Διεύθυνσης

Σε ανακοίνωσή της, η Σ.Υ.Τ.Υ.ΡΙΚ ΟΗΟ-ΣΕΚ αναφέρει πως «στο ΡΙΚ εξακολουθεί να επικρατεί ανήσυχη ηρεμία τις τελευταίες μέρες, με το Διοικητικό Συμβούλιο να κωφεύει στο κάλεσμα των καιρών για παραίτηση και τη Διεύθυνση να συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα λειτουργώντας με τις ίδιες πρακτικές».
«Εμείς επειδή δεν θέλουμε να κατηγορηθούμε ότι ενεργούμε εκ των υστέρων, σας ανακοινώνουμε για ακόμη μια φορά με τον πλέον εμφαντικό τρόπο ότι είμαστε εδώ, έχουμε απαιτήσεις, έχουμε θέσεις», αναφέρει η ανακοίνωση.

Όπως προσθέτει «το ΡΙΚ και το κάθε Τμήμα του ΡΙΚ δεν είναι φέουδο κανενός», σημειώνοντας πως «η αδιαφάνεια και η σπατάλη πρέπει να σταματήσουν σήμερα».
«Αποδείξτε μας έμπρακτα ότι μπορείτε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Αν όχι, γνωρίζετε ποια άλλη επιλογή έχετε. Βάλτε ένα τέλος στα προνόμια και στις σπατάλες, βουλιάζετε το ΡΙΚ. Οι εργαζόμενοι σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, πρέπει να γνωρίζουν τα πάντα στο χώρο εργασίας τους», αναφέρουν οι εργαζόμενοι στο ΡΙΚ.
Συνεχίζουν λέγοντας: «Οι εργαζόμενοι δεν θέλουν να βρίσκονται στο σκοτάδι. Τέρμα στην ανοχή. Εγκαταλείψτε το εγωκεντρικό σας ύφος, δείξετε μεγαλύτερη σεμνότητα και κάντε μια προσπάθεια να αντιληφθείτε ότι, όσοι ασχολούνται με τα κοινά οφείλουν να θέτουν πάνω από το προσωπικό και επαγγελματικό τους συμφέρον, τα συμφέροντα  της Κοινωνίας στην οποία ανήκουν και εργάζονται».
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης για αυτοκινητόδρομο Ε65: "Έργο πνοής" που θα φέρει ανάπτυξη

"Δεσμευτήκαμε να μετατρέψουμε την Ελλάδα σε ένα απέραντο εργοτάξιο. Σήμερα τα εργοτάξια δίνουν μεγάλα έργα" …