Καθαιρούν τον επίορκο προέδρό τους οι εργαζόμενοι του «Σωτηρία»

Καθαιρούν τον επίορκο προέδρό τους οι εργαζόμενοι του «Σωτηρία»
Καθαίρεση, αποπομπή και οριστική διαγραφή από το σωματείο του επίορκου προέδρου του, οι οποίος πιάστηκε με τη «μίζα» στο χέρι, ζητεί το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου «Σωτηρία».
Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν σήμερα, Τρίτη, ανακοίνωσαν ότι θα φέρουν το θέμα της καθαίρεσης και διαγραφής του μέχρι χθες προέδρου τους στην Γενική Συνέλευση των εργαζομένων, την Πέμπτη. Ζήτησαν, επίσης, να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και ο επίορκος υπάλληλος να τιμωρηθεί παραδειγματικά.
Πάντως, αφού διαχώρισαν τη θέση τους από τον συγκεκριμένο συνδικαλιστή, ο οποίος προερχόταν από το προσωπικό ασφαλείας του νοσοκομείου, οι εργαζόμενοι προειδοποίησαν τον υπουργό κ. Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και τη διοικήτρια του νοσοκομείου κυρία Μαρία Καρρά, ότι το συγκεκριμένο περιστατικό δεν μπορεί θα επηρρεάσει τη δική τους απόφαση να αντιπαλέψουν πολιτικές που στρέφονται εις βάρος της Υγείας.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΚΚΕ: "Πίσω από κάθε λαϊκό πρόβλημα βρίσκεται η πολιτική της ΕΕ, την οποία ο Κ. Μητσοτάκης υπηρετεί"

Σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΪ, το ΚΚΕ επισημαίνει την ανάγκη …