Ασφαλιστικά μέτρα από τους εργαζόμενους στο Sprider Ηρακλείου

Προκειμένου να διασφαλίσουν τα οφειλόμενα τους από την επιχείρηση.  Ασφαλιστικά μέτρα κατά των Sprider Stores στο Ηράκλειο προκειμένου να διασφαλίσουν τα οφειλόμενα τους κατέθεσαν οι 31 εργαζόμενοι της επιχείρησης και Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.
Σε σχετική ανακοίνωση τους Εργατικού Κέντρου αναφέρονται τα εξής:
Μετά το πλιάτσικο στο πολυκατάστημα της εταιρείας Sprider Stores την Δευτέρα 1/10/2013, όπου αποφεύχθηκε με την παρέμβαση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου αφήνοντας όμως τους 31 εργαζόμενους της εταιρείας από τη μία μέρα στην άλλη στο δρόμο.
Προσπαθώντας να διασφαλιστούν τα οφειλόμενα των εργαζομένων, το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και οι 31 εργαζόμενοι των Sprider Stores στο Ηράκλειο κατάθεσαν σήμερα Τετάρτη 9/10/2013 ασφαλιστικά μέτρα κατά της επιχείρησης, τα οποία θα συζητηθούν στις 8 Νοεμβρίου, ωστόσο οι εργαζόμενοι πήραν προσωρινή διαταγή η οποία απαγορεύει κάθε νομική και πραγματική μεταβολή των κινητών και ακινήτων περιουσιακών στοιχείων της καθής και ειδικότερα την μεταφορά των εμπορευμάτων και του εξοπλισμού των καταστημάτων της καθής που βρίσκονται στο Ηράκλειο ( Λ. 62 Μαρτύρων αρ. 316 και Στέλιου Καζαντζίδη Ν. Αλικαρνασσός ).

Το Εργατικό Κέντρο σε δεύτερη φάση διεκδικεί τη συντηρητική κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας ώστε να ικανοποιηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες των πρώην εργαζομένων.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γ. Οικονόμου στον ΣΚΑΪ 100,3: Κομβική για τις συλλήψεις η απόφαση για τις 400 προσαγωγές

Ο Βουλευτής ΝΔ, Γιάννης Οικονόμου, τόνισε ότι κομβικής σημασίας για τις χθεσινές συλλήψεις για τη …