Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τις 10.000 θέσεις πεντάμηνης κοινωφελούς εργασίας-Δείτε τους πίνακες

Στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) αναρτήθηκε ο προσωρινός πίνακας κατάταξης στο πρόγραμμα «Κοινωφελούς Εργασίας» ο οποίος αφορά σε 10.000 ωφελούμενους ανέργους Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης Γενικών Καθηκόντων οι οποίοι θα εργαστούν για πέντε μήνες σε Περιφέρειες και Δήμους.
Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ, ο οριστικός πίνακας κατάταξης ωφελουμένων, όπως και ο πίνακας αποκλειομένων, θα καταρτιστούν άμεσα, μετά την εξέταση τυχόν ενστάσεων. Μετά την ανάρτηση του οριστικού πίνακα θα δοθούν περαιτέρω οδηγίες προς τους επιβλέποντες φορείς και προς τους ωφελούμενους ανέργους.
Όπως τονίζει ο Οργανισμός σε σχετική ανακοίνωσή του, η κατάρτιση των πινάκων έγινε «με αυτοματοποιημένο, διαφανή και αντικειμενικό τρόπο μέσω του ΟΠΣ του ΟΑΕΔ με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της Δημόσιας Πρόσκλησης η οποία είχε εγκριθεί από το ΑΣΕΠ».
Στους παρακάτω συνδέσμους βρείτε τα αποτελέσματα για τις προσλήψεις. Στην τελευταία στήλη των αρχείων .xls με την ένδειξη ΕΠΙΤΥΧΩΝ αναγράφονται όσοι έχουν επιλεγεί.
 
Προσωρινοί Πίνακες Κατάταξης Ανέργων
Ονοματεπώνυμα με Λατινικούς χαρακτήρες Αρχείο XLS
Ονοματεπώνυμα με Ελληνικούς χαρακτήρες (Α-Ε) Αρχείο XLS
Ονοματεπώνυμα με Ελληνικούς χαρακτήρες (Ζ-Λ) Αρχείο XLS
Ονοματεπώνυμα με Ελληνικούς χαρακτήρες (Μ-Ρ) Αρχείο XLS
Ονοματεπώνυμα με Ελληνικούς χαρακτήρες (Σ-Υ) Αρχείο XLS
Ονοματεπώνυμα με Ελληνικούς χαρακτήρες (Φ-Ω) Αρχείο XLS
Πίνακας Αποκλειομένων Aρχείο
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωσία: Ασθμαίνει, αλλά δεν καταρρέει η οικονομία της και χάρη στη... Δύση

Παρά τις προβλέψεις περί του αντιθέτου η ρωσική οικονομία δεν κατέρρευσε μετά τις κυρώσεις. Ωστόσο, …