Νοσηλευτές σε Λονδίνο και Σουηδία

Νοσηλευτές σε Λονδίνο και ΣουηδίαΝοσηλευτές με ή χωρίς προϋπηρεσία ζητά να προσλάβει το δημόσιο νοσοκομείο Hillingdon of London. Για τους Ελληνες υποψηφίους θα πραγματοποιηθούν συνεντεύξεις στην Αθήνα στις 10 και 11 Ιουνίου.
Αποστολή βιογραφικών στο e-mail sonia.tzaferi@cplhealthcare.com.
Στο μεταξύ, Ημέρες Συνεντεύξεων προγραμματίζονται σε συνεργασία με το EURES Σουηδίας, για τις ειδικότητες των χημικών μηχανικών, βιολόγων και άλλων επαγγελματιών που ανήκουν στον τομέα «Life Science».
Οι συνεντεύξεις θα γίνουν στην Αθήνα τον Ιούνιο 2015. Αποστολή βιογραφικών: euresgreece@oaed.gr, με κωδικό «Life Science» μέχρι τις 5 Ιουνίου.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γιώργος Γεννηματάς: Τριάντα χρόνια από τον θάνατο του οραματιστή του ΕΣΥ

«Θα τον θυμόμαστε πάντα με ευγνωμοσύνη» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης Τριάντα χρόνια συμπληρώνονται …