Στην Ολλανδία 4.500 Κινέζοι... μιας εταιρείας

Στην Ολλανδία 4.500 Κινέζοι... μιας εταιρείας
Οι εταιρικές διακοπές για εργαζομένους γνωρίζουν ιδιαίτερη άνθηση στην Κίνα, με τρίτη κατά σειρά εταιρεία να καλύπτει το κόστος ταξιδιού 4.500 εργαζομένων της, με προορισμό την Ολλανδία. Το πενθήμερο ταξίδι πλήρωσαν τα ανώτατα στελέχη και οι μέτοχοι της εταιρείας καλλυντικών Perfect, οι οποίοι ενοικίασαν 90 πούλμαν για τις μετακινήσεις των υπαλλήλων στην Ολλανδία.
 
Επρόκειτο για το μεγαλύτερο γκρουπ τουριστών που επισκέφθηκε ποτέ την Ολλανδία, ενώ οι τυχεροί εργαζόμενοι περιηγήθηκαν σε πόλεις και στην ύπαιθρο, δαπανώντας συνολικά 6,2 εκατ. ευρώ σε συνάλλαγμα.

Η ομάδα ήταν τόσο μεγάλη, με αποτέλεσμα οι Κινέζοι τουρίστες να χωριστούν σε ξεχωριστά γκρουπ για να επισκεφθούν το Αμστερνταμ, τη Χάγη, την Ντελφτ, το Ρότερνταμ και την Ουτρέχτη. Τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι οι Κινέζοι προτίμησαν να γευματίζουν σε τοπικά κινεζικά εστιατόρια, αποφεύγοντας την παραδοσιακή ολλανδική κουζίνα. Η τοπική οικονομία, πάντως, δεν φάνηκε να ενοχλείται από τις προτιμήσεις των Κινέζων φιλοξενουμένων, καθώς «άφησαν» πολύτιμο συνάλλαγμα.
Σε θριαμβευτική ανακοίνωσή του, το υπουργείο Τουρισμού της Ολλανδίας ανέφερε: «Οι 4.500 Κινέζοι επισκέπτες θα μεταφέρουν τις καλές τους εμπειρίες στους συμπατριώτες τους, τοποθετώντας την Ολλανδία στον χάρτη και προσελκύοντας άλλους συμπατριώτες τους».
Τον Μάιο, ο Κινέζος δισεκατομμυριούχος Λι Τζινουάν, ιδιοκτήτης του ομίλου Tiens, ανέλαβε το κόστος τετραήμερης επίσκεψης των 6.400 υπαλλήλων του στη Γαλλία, για να γιορτάσει τα εικοσάχρονα της εταιρείας του.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αλέξης Γεωργούλη: Ξανά υποψήφιος στις ευρωεκλογές

«Σήμερα βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω τη συμπόρευσή μου με το Πράσινο Κίνημα για …