Ανάλγητη η συμπεριφορά του Υπουργού Παιδείας - Στα αντίσκηνα της Πλατείας Συντάγματος τα παιδιά των πολυμελών οικογενειών

Ποιος θα περίμενε από μια "αριστερή" Κυβέρνηση και έναν "αριστερό" Υπουργό Παιδείας να επιδεικνύει τέτοια αναλγησία απέναντι σε 140 παιδιά φτωχών Πολυμελών Οικογενειών, τα οποία ζητούν να τους δοθεί η δυνατότητα να μετεγγραφούν στο Πανεπιστήμιο της επιλογής τους και να σπουδάσουν. Κι όλα αυτά για το χατήρι της Ελίτ των καθηγητάδων της αφωνίας και της μνημονιακής ατονίας.
Αποτέλεσμα είναι τα παιδιά αυτών των οικογενειών να βρίσκονται ακόμα στ' αντίσκηνα της Πλατείας Συντάγματος και να διαμαρτύρονται για την κατάφορη αδικία, διεκδικώντας ίση μεταχείριηση με τους υπόλοιπους 11.000 μετεγγραφέντες των υπολοίπων Πανεπιστημιακών Σχολών.
Μπράβο σας κ. Μπαλτά....εξυπηρετείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συμφέροντα της Ελίτ των Αρχιτεκτονικών Σχολών Αθήνας και Θεσσαλονίκης.
Με ποια από τις δύο σχολές είπαμε ότι σχετίζεστε και με ποιο τρόπο....;;;;

Δείτε παρακάτω νεότερο φωτογραφικό υλικό:
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: 136.673 e–mails σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών - POS

Η διασύνδεση αφορά το σύνολο των ταμειακών μηχανών που διαθέτει η επιχείρηση / ο επαγγελματίας, …