"Great Place to Work" η Coca Cola...If you work....

 

Θα μπορούσε να είναι και το ανέκδοτο της ημέρας...η Coca Cola βραβεύθηκε ως μια από τις επτά επιχειρήσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και περιλαμβάνονται μεταξύ των 100 ευρωπαϊκών εταιρειών με τα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, σύμφωνα με την ετήσια λίστα που έδωσε στη δημοσιότητα το Ινστιτούτο Great Place to Work.
Ναι δεν σας τρολάρουμε...λέμε αλήθεια...!
Η γνωστή Coca Cola, με τις απολύσεις, τα κλεισίματα των εργοστασίων, τις στρατιές των ανέργων, βραβεύθηκε ως το "καλύτερο περιβάλλον για εργασία", από την καθόλα "αξιόπιστη" Great Place to Work....
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στη λίστα μεταξύ των 100 καλύτερων εταιρειών της Ευρώπης περιλαμβάνονται οι εξής εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα: Microsoft, Mars Group, Coca-Cola, Novo Nordisk, AbbVie και Pepsico-Tasty Foods στην κατηγορία των πολυεθνικών, και στην κατηγορία των εθνικών μεγάλων επιχειρήσεων (με πάνω από 500 εργαζόμενους) συμπεριλαμβάνεται για τρίτη συνεχόμενη φορά η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Διαμαντής Μασούτης ΑΕ.
H συντακτική ομάδα του ERGASIANEWS απλά συμπληρώνει το βραβείο προσθέτοντας στο σύνθημα: "GREAT PLACE TO WORK...IF YOU WORK..."
 
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στη Βουλή η διάταξη για την έκτακτη φορολόγηση των υπερκερδών των διυλιστηρίων

Ειδική σήμανση για  τη δυνατότητα πληρωμών με κάρτα - Πρόστιμα 1.000 ευρώ Κατατίθεται απόψε στη …