ΗΛΕΙΑ: Απλήρωτοι επί δύο μήνες οι εργαζόμενοι στον ΓΟΕΒ

Το Δ.Σ. του Σωματείου εργαζομένων στον Γ.Ο.Ε.Β. Πηνειού - Αλφειού κατά την έκτατη συνεδρίαση του  χθες Πέμπτη ομόφωνα αποφάσισε να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους για την μη πληρωμή των δεδουλευμένων των Μηνών Απριλίου και Μαΐου του 2015.
Παράλληλα σε ανακοίνωση τους επισημαίνουν ότι στόχος τους είναι να επιστήσουν την προσοχή προς κάθε αρμόδιο  ότι η υπομονή των εργαζομένων εξαντλήθηκε και αυτή όπως  τα οικονομικά τους.
«Έχουμε κοινοποιήσει στο παρελθόν πάρα πολλά έγγραφα στη Διοίκηση του Οργανισμού κάνοντας έκκληση να μεριμνήσει για τη λύση του οικονομικού προβλήματος, αλλά δεν βλέπουμε να την απασχολεί το θέμα όπως φαίνεται καθόλου», τονίζει ο πρόεδρος των εργαζόμενων κ. Άγγελος Δέρβος στη γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση  αναφέρονται τα εξής:
Εμείς ως εργαζόμενοι δίνουμε τα πάντα προκειμένου και αυτή η αρδευτική περίοδος να τελειώσει χωρίς προβλήματα προς όφελος των αρδευτών και της παραγωγής τους διότι με το ελάχιστο δυνατόν προσωπικό και με τις πιο αντίξοες συνθήκες μέχρι τώρα  καταφέρνουμε τα ακατόρθωτα. Δεν βλέπουμε όμως από την πλευρά της Διοίκησης να  εκτιμάται αυτό και μας θεωρεί όργανά της με υποχρεώσεις  χωρίς όμως δικαιώματα.
Ενημερώνουμε για άλλη μια φορά ΟΛΟΥΣ τους φορείς Π.Δ.Ε. που έχει την ευθύνη λειτουργίας του Οργανισμού, την Π.Ε.Η. που είναι η εποπτεύουσα αρχή, την Διοίκηση του Οργανισμού- που δεν είναι μόνο ο Πρόεδρος αλλά και τα μέλη του Συμβουλίου οι οποίοι είναι άφαντοι, ότι θα πρέπει να σκύψετε στα πραγματικά και μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τον Οργανισμό διότι η κατάσταση είναι ΤΡΑΓΙΚΗ και οι μόνοι που δεν φταίνε για αυτή την κατάσταση είναι οι εργαζόμενοι.
 
 
Διανύουμε ήδη τον τρίτο μήνα απλήρωτοι και δεν υπάρχει ενδιαφέρον από κανέναν, οι λογαριασμοί της ΔΕΗ, του ΟΤΕ κ.λ.π. για έναν μήνα ακόμα απλήρωτοι πόσο θα αντέξουμε ακόμα κύριοι της Διοίκησης;
Εμείς σαν Σωματείο εργαζομένων σας καταλογίζουμε τις ευθύνες που σας αναλογούν σαν Διοίκηση και αυτές είναι πολλές, ελπίζουμε αυτή τη φορά να φανείτε αντάξιοι της θέσης που σας εμπιστεύτηκε η Πολιτεία και  να μας λάβετε ΣΟΒΑΡΑ υπόψη ώστε να μην χρειασθεί να χρησιμοποιήσουμε τα νόμιμα μέσα που η νομοθεσία προβλέπει και να αποφευχθούν δυσάρεστα γεγονότα για την αγροτική οικονομία του Νομού».
 
 
 
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …