Αν είναι δυνατόν: Απέλυσαν εργαζόμενη επειδή έδινε φαγητό σε μαθητές που δεν είχαν λεφτά!

Οργή προκαλεί η απόλυση μιας εργαζόμενης στο εστιατόριο ενός δημοτικού σχολείου στο Κολοράντο, επειδή πρόσφερε φαγητό σε μαθητές που δεν είχαν αρκετά λεφτά για να πληρώσουν το γεύμα τους!
«Είχα ένα πρωτάκι μπροστά μου, που έκλαιγε επειδή δεν είχε αρκετά χρήματα για το μεσημεριανό της. Ναι, της το έδωσα εγώ», δήλωσε η Ντέλα Κάρι, η οποία πολλές φορές έχει πληρώσει από την τσέπη της για τα γεύματα αυτών των παιδιών.
Στο Dakota Valley Elementary School που δουλεύει η Κάρι, κάποιοι μαθητές δικαιούνται δωρεάν γεύματα αρκεί να πληρούν κάποιες προϋποθέσεις.

Δικαίωμα στα δωρεάν γεύματα έχουν παιδιά από τετραμελείς οικογένειες με ετήσιο εισόδημα 31.000 δολαρίων το πολύ. Κάποιοι άλλοι δικαιούνται απλώς ένα ψωμάκι με λίγο τυρί μέσα και ένα μικρό κουτί γάλα.
Ωστόσο, όπως είπε η Κάρι, έβλεπε πολλά παιδιά που δεν μπορούσαν να μπουν σε κανένα από τα δύο προγράμματα και δεν είχαν να πληρώσουν για το κολατσιό τους. «Αναγνωρίζω ότι παραβίασα τον νόμο. Ο νόμος χρειάζεται αλλαγή», δήλωσε η Κάρι στο CBS Ντένβερ.
Το σχολείο με μια απλή ανακοίνωσή του αναφέρει πως είναι πολιτική του να μην δίνει δωρεάν φαγητό σε παιδιά που έχουν ξεχάσει τα χρήματα για το μεσημεριανό τους.
star.gr
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

JA  Greece: Το Παγκόσμιο Χρυσό κατέκτησε η μαθητική «start  up» Isometricks

Εκπροσωπώντας την Ευρώπη η «Ιsometricks» κατέκτησε το Παγκόσμιο Βραβείο του Junior  Achievement  «JA  Worldwide De …