Επιδοτούμενο πρόγραμμα για τους πρώην εργαζόμενους της Nutriart

Εικόνα ιστορίας για το ερώτημα εργαζόμενοι από τον εκδότη DikaiologitikaΤο Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ υλοποιεί επιδοτούμενο πρόγραμμα για τους πρώην εργαζόμενους της NUTRIART. 
 
Σκοπός του προγράμματος αποτελεί η παροχή ενίσχυσης και υποστήριξης στους πρώην εργαζόμενους της εταιρείας Nutriart, ειδικότερα σε όσους απολύθηκαν κατά το χρονικό διάστημα 25/06/2013 έως 16/11/2013 καθώς και σε νέους ανέργους, ηλικίας κάτω των 30 ετών που βρίσκονται εκτός εργασίας, εκπαίδευσης ή κατάρτισης (πληροφορίες για τους NEETs εδώ).
 
Το πρόγραμμα υλοποιείται στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, όπου λειτουργούσαν μονάδες της εταιρίας Nutriart και διαμένουν οι πρώην εργαζόμενοι της.
 
Συνολικά θα υλοποιηθούν πέντε ενέργειες και ειδικότερα οι πρώην εργαζόμενοι της Nutriart έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν σε ενέργειες επαγγελματικής συμβουλευτικής, επαγγελματικής κατάρτισης, επιδότησης αυτοαπασχόλησης- έναρξη νέας επιχείρησης και κινητικότητας.
 
Για την συμμετοχή των πρώην εργαζόμενων στο πρόγραμμα προβλέπεται επίδομα συμμετοχής καθώς και εκπαιδευτικό επίδομα.
 
Το Ινστιτούτο Εργασίας καλεί τους πρώην εργαζόμενους της Nutriart να επικοινωνήσουν με τις δομές του προκειμένου να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις συμμετοχής και να ενταχθούν στο πρόγραμμα. 
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου και να επικοινωνήσουν στην Αθήνα τηλεφωνικά με την κα Μπιτσίνη 210.3327746 και στην Θεσσαλονίκη  τηλεφωνικά με τον κ Καραγκούνη 2310.385810-4.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τέμπη: Προανακριτική ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Για τους Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Θάνο Πλεύρη και Ζωή Ράπτη σχετικά με το "μπάζωμα …