ΣΥΡΟΣ: Δικαιώθηκαν άλλοι 10 εργαζόμενοι στο Εργοτάξιο Σαν Τζώρτζη

Υπόθεση πρώην εργαζομένων εργοταξίου Σαν Τζώρτζη

 

Ακόμη μια κερδισμένη μάχη για 10 εργαζόμενους του εργοταξίου!

 

Συνολικά 18 εργαζόμενοι του εργοταξίου ΣΑΝ ΤΖΩΡΤΖΗ με τη βοήθεια της ΓΣΕΕ και του μέλους της διοίκησης αυτής κ. Δ. Καραγεωργόπουλου, αλλά και του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων, έχουν δικαιωθεί από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ερμούπολης, σχετικά με την καταβολή των ενσήμων τους, το οποίο απέρριψε όλε τις ενστάσεις της εργοδότριας εταιρείας.
Όπως δήλωσε στο Cyclades 24 η συνήγορος των εργαζομένων: "Η Επιτροπή ενστάσεων του ΙΚΑ δικαίωσε τους εργαζομένους του Σαν Τζώρτζη ως προς την μη καταβολή των ασφαλιστικών  εισφορών από την εργοδότρια εταιρία και σε αυτή την φάση για μας τους εργαζόμενους θεωρείται αρχικά λήξαν. Βέβαια η εταιρεία έχει δικαίωμα να προσφύγει στα διοικητικά δικαστήρια προκειμένου να προσβάλει την απόφαση της επιτροπής του ΙΚΑ, κάτι που προς το παρών δεν γνωρίζουμε αν το έχει κάνει.
Η εταιρία υπέβαλε ένα αίτημα αναβολής στο πρόσωπο του δικηγόρου της με το σκεπτικό ότι είχε άλλο δικαστήριο στην Αθήνα αλλά ή επιτροπή δεν δέχτηκε το αίτημα τη αναβολής και οι εργαζόμενοι οι οποίοι εκπροσωπήθηκαν από πληρεξούσιο δικηγόρο αντέκρουσαν το αίτημα της αναβολής με αποτέλεσμα η επιτροπή να μην το αναβάλλει και ότι ορθώς έγιναν οι κατηγορίες και να καταβάλει στους εργαζομένους τις ασφαλιστικές εισφορές και τα ένσημα που τους οφείλει.''

 
 
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ - Ευρωεκλογές: Οι 8 νέοι υποψήφιοι - Βιογραφικά

Η παρουσίαση των οκτώ που εντάχθηκαν στη λίστα του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές της 9ης …