Παγκρήτια σύσκεψη για τα προβλήματα των ξενοδοχοϋπαλλήλων

Παγκρήτια σύσκεψη για τα προβλήματα των ξενοδοχοϋπαλλήλων
Τα ασφαλιστικά και εργασιακά προβλήματα του κλάδου των ξενοδοχοϋπαλλήλων θα βρεθούν στο επίκεντρο της παγκρήτιας σύσκεψης που διοργανώνεται την ερχόμενη Τρίτη 23 Ιουνίου από το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Επισιτισμού Ηρακλείου. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί παρουσία του προέδρου της Ομοσπονδίας Τουρισμού –Επισιτισμού  Παναγιώτη Προύτζου  και του  Γ. Γραμματέα της Γιώργου Χότζογλου. Θέμα της σύσκεψης θα είναι τα προβλήματα του κλάδου στην Κρήτη, και η ενημέρωση των συνδικαλιστών του νησιού σχετικά με τις εξελίξεις σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με το ασφαλιστικά, τα εργασιακά και το ΤΑΠΙΤ.

Το πρόγραμμα της σύσκεψης έχει ως εξής :
  • 30-11.00 π.μ. Προσέλευση συνδικαλιστών
  • 00 π.μ Συνάντηση με τα Προεδρεία των Σωματείων Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κρήτης ,στο Ηράκλειο (στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Ε.Κ.Η.)  για   την συζήτηση των προβλημάτων κλάδου.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

"Η αλαζονεία, από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη συνειδητοποίηση της διαρκούς φθοράς της …