Δίκτυο Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ

afisa1_1
Ο Δήμος Ζωγράφου σε συνεργασία με το Δίκτυο Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ παρέχει δωρεάν υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής, με σκοπό την υποστήριξη και ενδυνάμωση των εργαζομένων κατοίκων του Δήμου.
ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ
·         Έγκυρη πληροφόρηση για θέματα που αφορούν την εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία (συνταξιοδοτικά, άδειες, αποζημιώσεις, καταγγελίες συμβάσεων, κ.α.)
·         Ενημερωτικά δελτία σχετικά με την ισχύουσα νομοθεσία για την κοινωνική ασφάλιση, τα εργασιακά και την απασχόληση.
·         Ομαδική Πληροφόρηση και Συμβουλευτική σε ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους (εργασιακό άγχος, ανάπτυξη δεξιοτήτων, οργάνωση χρόνου κλπ)

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ
·         Μπορείτε να υποβάλλετε τα ερωτήματά σας στην ομάδα των νομικών του Δικτύου μέσω του Δικτύου Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Ζωγράφου.
·         Μπορείτε να ζητήσετε να παραλαμβάνετε στην προσωπική σας ηλεκτρονική διεύθυνση τα ενημερωτικά δελτία που συντάσσουν οι Νομικοί του Δικτύου.
·         Μπορείτε, επικοινωνώντας με το Δίκτυο Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Ζωγράφου, να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για συμμετοχή σε εργαστήρια ομαδικής Συμβουλευτικής ή/και ομαδικής Πληροφόρησης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Δίκτυο Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Ζωγράφου, Γ. Ζωγράφου 1, Πλατεία Αλεξανδρή (πρώην Γαρδένια), τηλ: 210 7786878,
www.inegsee.gr – www.ergasiaine.gr
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΚΚΕ: "Πίσω από κάθε λαϊκό πρόβλημα βρίσκεται η πολιτική της ΕΕ, την οποία ο Κ. Μητσοτάκης υπηρετεί"

Σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΪ, το ΚΚΕ επισημαίνει την ανάγκη …