Στην Ολύμπια Οδό το Εργατικό Κέντρο Πάτρας

Αντιπροσωπεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διευθυντή Έργου ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ, ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΠΑΤΡΑ κ. Ευάγγελο Σκέμπερη  της Εταιρείας  J&P ΑΒΑΞ  και τον Εργοταξιάρχη κ. Άρη Φακίνο στο Εργοτάξιο του Δρεπάνου.
Η Πρόεδρος κ. Σταυρούλα Παναγοπούλου –Νικολάου  και τα μέλη του Ε.Κ.Πάτρας ενημερώθηκαν για την εξέλιξη του έργου της ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ και συζήτησαν με τους εκπροσώπους της Εταιρείας, διάφορα εργασιακά θέματα.

Η Αντιπροσωπεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας πρόκειται τις προσεχείς ημέρες να επισκεφθεί και άλλα Εργοτάξια Τεχνικών Εταιρειών της περιοχής, στοχεύοντας πάντα σε μία Καλή και Εποικοδομητική Συνεργασία των Κοινωνικών Εταίρων. 
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 4% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάρτιο του 2024

Οι άνδρες ανήλθαν σε 345.445 άτομα (ποσοστό 35,4%) και οι γυναίκες ανήλθαν σε 630.928 άτομα …