Εργασία ακόμη 3 μηνών για το προσωπικό των κοινωνικών δομών Πάτρας

Εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας, στην κατεπείγουσα συνεδρίαση που το μεσημέρι της Δευτέρας,  η τρίμηνη παράταση απασχόλησης των εργαζομένων με πρόγραμμα στις δομές του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, μετά από σχετική εισήγηση του Προέδρου του ΚΟΔΗΠ Θεόδωρου Τουλγαρίδη.
Το Δημοτικό Συμβούλιο ειδικότερα,  ενέκρινε την υποβολή αίτησης για την τρίμηνη παράταση του Προγράμματος μέχρι 30/09/2015 όπως αναφέρεται,

ως ημερομηνία λήξης, που αφορά στη λειτουργία «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας». Σε κάθε δε περίπτωση ζητά τη διασφάλιση των κοινωνικών δομών του Δήμου και την παραμονή των εργαζομένων σε αυτές, προκειμένου να συνεχισθεί η λειτουργία τους.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Πάνω από 3 δισ. η αποκατάσταση των ζημιών του “Daniel” και του “Elias”

Από τα 3 δισ. ευρώ, το 1,4 δισ. αφορά τις οδικές και τις σιδηροδρομικές υποδομές - Σημαντικός …