Ανακοινώνονται οι 32.000 άνεργοι που θα προσληφθούν στους ΟΤΑ

Σήμερα αναμένεται εκτός απροόπτου να εκδοθούν από τον ΟΑΕΔ τα οριστικά αποτελέσματα της πρώτης προκήρυξης Κοινωφελούς Εργασίας, που αφορούσε στην τοποθέτηση 32.000 ανέργων σε δήμους.
Συγκεκριμένα, στις 6 Ιουλίου αναμένεται να εκδοθεί το σκέλος του προγράμματος που αφορά 2.417 θέσεις σε πολιτιστικούς και τουριστικούς φορείς, για να ακολουθήσουν μέχρι το τέλος του μήνα οι υπόλοιπες θέσεις στα υπουργεία και στις αποκεντρωμένες διοικήσεις, εκτός από τις 5.407 θέσεις στο υπουργείο Παιδείας που θα προκηρυχθούν στα τέλη του καλοκαιριού, ώστε οι επιτυχόντες να πιάσουν δουλειά με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν από 1ης Ιουλίου στους ΟΤΑ που έχουν δηλώσει, ενώ μία εβδομάδα αργότερα θα «τρέξει» η δεύτερη προκήρυξη των 20.385 θέσεων στα υπουργεία.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Jumbo: Ξεπέρασαν το 1 δισ. ευρώ οι πωλήσεις

Αύξηση στις πωλήσεις και στα καθαρά κέρδη που έφτασαν τα 303 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η …