Επειγόντως 3 θέσεις στο Δήμο Μυκόνου, με δίμηνη σύμβαση

3 θέσεις εργασίας στο Δήμο Μυκόνου
Στην πρόσληψη τριών ατόμων με σύμβαση Ι.Δ.Ο.Χ. για δύο (2) μήνες, για την εύρυθμη λειτουργία του Α/Α ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ 1. ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ, προχωρά ο Δήμος Μυκόνου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν έως και την Τρίτη 07-07-2015 αίτηση στα γραφεία του Οργανισμού (Δ/νση: Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο - Αργύραινα, τηλ. 2289028636) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μαζί με τα εξής δικαιολογητικά:
α) Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
β) Φωτοαντίγραφο των τυπικών προσόντων ανά ειδικότητα
γ) Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού σύμφωνα με την παρ.2 του αρθρ.169 του ν.3584/07

δ) Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα απασχόλησης στο Δημόσιο εντός δωδεκαμήνου (ο υπολογισμός του δωδεκαμήνου γίνεται σύμφωνα με την παρ.2 του αρθρ.21 του ν.2738/1999)Δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα (παρ.2 αρθρ. 5 του ν.2527/97)- 2 ΜΗΝΕΣ 2. ΥΕ ΒΟΗΘΩΝ ΜΑΓΕΙΡΩΝ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ: Απολυτήριος τίτλος υποχρεωτικής εκπαίδευσης (δηλαδή απολυτήριο τριταξίου γυμνασίου ή για υποψήφιους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980 απολυτήριο δημοτικού σχολείου) ή ισοδύναμος απολυτήριος τίτλος κατώτερης τεχνικής σχολής του Ν.Δ. 580/1970 ή απολυτήριος τίτλος Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, του άρθρου- 1 του Ν. 2817/2000 της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής - 2 ΜΗΝΕΣ.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σήμερα η κοινή επίσκεψη Μηστοτάκη Ιερώνυμου στο Δήλεσι - Τι είπε στον ΣΚΑΪ ο πρωθυπουργός για την Εκκλησία, την πίστη και τα πολιτικά του σχέδια

Η κοινή παρουσία του πρωθυπουργού και του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στο Δήλεσι «μεταφράζεται» ως μια νέα …