Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ - ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Νωρίς το απόγευμα επιχειρήθηκε ανεπιτυχώς κατάληψη στο κτίριο της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας από μια μικρή ομάδα μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τα οποία τάχα διαμαρτύρονταν για τη στάση της ΓΣΕΕ να ζητήσει την απόσυρση του δημοψηφίσματος, καταγγέλλοντάς το ως ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ και ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟ.
Τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, λειτουργώντας ως βραχίονας της Εκτελεστικής Εξουσίας και του βαθέως κράτους, εκτέλεσαν τις "άνωθεν" εντολές, επιχειρώντας να καταλάβουν το κτίριο της Πατησίων, προκειμένου να φιμώσουν κάθε φωνή που αντιτίθεται στο στημένο δημοψήφισμα της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των Δανειστών της χώρας, που έχει ως στόχο να γίνουν πιο "εύπεπτα" τα σκληρά μέτρα που έχουν συμφωνήσει από κοινού εις βάρος του ανυποψίαστου Ελληνικού λαού.
Οι "μάσκες όμως έπεσαν" και πλέον είναι ορατές οι υπόγειες διαδρομές και συνεργασίες των άκρων (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Χ.Α-ΑΝΤΑΡΣΥΑ), τα οποία πλέον λειτουργούν ως μονομπλοκ και με φασιστικές μεθόδους και μεθοδεύσεις επιβάλλουν σιγά σιγά τη Δημοκρατία...του Τσαμπουκά, εμποτίζοντας το μικρόβιο του φασισμού, του διχασμού και της μισαλλοδοξίας στην Ελληνική Κοινωνία. Αυτός άλλωστε ήταν και ο στόχος ευθύς εξαρχής..!
Το αξιοπερίεργο είναι ότι (σύμφωνα με πληροφορίες της συντακτικής μας ομάδας) ενώ είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία προκειμένου να προστατευτούν οι εργαζόμενοι στο κτίριο και να διευκολυνθεί η ασφαλής αποχώρηση τους, εν τούτοις επί δύο και πλέον ώρες δεν "λειτούργησαν" τ' ανακλαστικά της ΕΛΑΣ, γεγονός που επιβεβαιώνει τον συντονισμό και τις υπόγειες διαδρομές του βαθέως κράτους με τις ακραίες αυτές ομάδες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ERGASIANEWS δεν κατέστη δυνατή η είσοδος των ακραίων αυτών στοιχείων στο κτίριο, ορισμένοι εκ των οποίων εισήλθαν στην ταράτσα της ΓΣΕΕ από διπλανό κτίριο αδυνατώντας όμως να εισέλθουν στο εσωτερικό του κτιρίου.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις 2024: Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή τους

Ποιοι θα έχουν από φέτος πλήρη απαλλαγή από το τέλος επιτηδεύματος - Σε ποιους δεν …