ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

Κατά του δημοψηφίσματος τάσσονται οι Ξενοδοχοϋπάλληλοι, διαμέσου της Ομοσπονδίας του Κλάδου της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ.
 
Διαβάστε παρακάτω το ΔΤ το οποίο εξέδωσαν σήμερα:


"Με ένα δημοψήφισμα - παρωδία, με ψευδεπίγραφα - παραπλανητικά διλλήματα που ενισχύουν το διχασμό και τη διαίρεση της κοινωνίας, ο ελληνικός λαός καλείται να επιλέξει υποτίθεται ανάμεσα στο κυβερνητικό μνημόνιο ή στο αποσυρθέν μνημόνιο των δανειστών, στην πράξη στη συνέχιση της φοροεπιδρομής, της λιτότητας, της ύφεσης και της ανεργίας, αλλά με μοναδικό ορατό αποτέλεσμα των κυβερνητικών παλινωδιών, την έξοδο από το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Είναι η κατάληξη της διάψευσης όσων προσδοκιών καλλιεργήθηκαν για τη νέα κυβέρνηση, η οποία τη μια μέρα έσκιζε τα μνημόνια και την άλλη πρότεινε εισπρακτικά μέτρα 8 δις, την ίδια ώρα εξαπατούσε τους πολίτες για την ..επικείμενη συμφωνία, ενώ προετοίμαζε μεθοδικά τη ρήξη με τους δανειστές!


Τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας με χρεωκοπημένη και τυπικά τη χώρα, παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα τις κλειστές τράπεζες, τον πανικό των πολιτών, τους περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων, τη χρηματοπιστωτική ασφυξία της όποιας υγιούς επιχειρηματικότητας απέμεινε, την αδιαφορία για την επιβίωση των εργαζόμενων του Ιδιωτικού Τομέα που αδυνατούν να εισπράξουν το μισθό επιβίωσης των ιδίων και των οικογενειών τους .
Το πολιτικό κατεστημένο της χώρας ασύδοτο και παρακμιακό αφού χρεοκόπησε τη χώρα, δίνει συνεχώς ψεύτικες μάχες, υπογράφει μνημόνια υπεράσπισης του πελατειακού κρατισμού, ισοπεδώνει συστηματικά με την υπερφορολόγηση το παραγωγικό κομμάτι της οικονομίας, τον Ιδιωτικό Τομέα, για να διατηρηθούν άθικτα τα προνόμια των ισχυρών ομάδων πίεσης, της κρατικοδίαιτης επιχειρηματικότητας. Το φαιοκόκκινο καθεστώς εγκαταλείποντας κάθε πρόσχημα έχει σχέδια για υφαρπαγή και κούρεμα των λαϊκών αποταμιεύσεων που εμπιστεύθηκαν τις Τράπεζες, επιδεικνύει ταχύτατα καθεστωτική νοοτροπία και αρπάζει τα αποθεματικά των Ταμείων για να χρηματοδοτήσει τις προσλήψεις των ‘‘δικών του παιδιών’’ που πραγματοποιεί αδιάκοπα ακόμη και αυτές τις ημέρες της χρεοκοπίας!!

ΕΠΕΙΔΗ… «Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ», ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.



ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ & ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ - ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πλοία, τρένα, προαστιακός, ΟΑΣΘ. Απεργία την Τετάρτη 17.4.2024

Γενική απεργία ΓΣΕΕ την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 και συγκέντρωση την ίδια ημέρα στην Πλατεία Κλαυθμώνος …