2 προσλήψεις στην ΔΕΥΑ Ορεστιάδας

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,
συνολικά δύο ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανακοίνωσε η
ΔΕΥΑ Ορεστιάδας η οποία εδρεύει στην Ορεστιάδα Ν. Έβρου  με 
διεύθυνση Αγ. Θεοδώρων 202.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΥΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, Αγ. Θεοδώρων 202, 68200 Ορεστιάδα, απευθύνοντας την υπ’ όψιν Κας Χατζηβασιλείου Ειρήνης (τηλ. επικοινωνίας: 25520 81882). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη), τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: 
α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση, 
β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων Διαγωνισμών Φορέων Εποχικού (ΣΟΧ)
γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr) απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Φορείς Δημ. Διοίκησης, Ανεξάρτητες Αρχές ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Έντυπα αιτήσεων Διαγωνισμών Φορέων Εποχικού (ΣΟΧ)
ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)
Κωδικός
Έδρα
Διάρκεια
Αριθμός
θέσης
Υπηρεσία
υπηρεσίας
Ειδικότητα
σύμβασης
ατόμων
Δημοτική επιχείρηση
101
Ύδρευσης
Ορεστιάδα
Αποχέτευσης
Ν. Έβρου
ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΗΣ
8 μήνες
1
(ΔΕΥΑ)Ορεστιάδας
ΔΕ ΒΟΗΘΟΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ
102
#
#
8 μήνες
1
Τα επιμέρους προσόντα ανά κωδικό θέσης αναγράφονται στην αναλυτική
ανακοίνωσή μας, την οποία μπορείτε να την βρείτε στον πίνακα ανακοινώσεων της
υπηρεσίας μας (Αγ. Θεοδώρων 202, Ορεστιάδα), στο δημοτικό κατάστημα του Δήμου
Ορεστιάδας, και στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ με ΑΔΑ: 7ΡΞΑΟΡΥΤ-ΤΓΛ
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μυτιλήνη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με Τούρκους τουρίστες

Ο Κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την εφαρμογή της έκδοσης της visa express ενώ διαπίστωσε την …