ΓΣΕΕ: Ζητήσαμε απόσυρση του Δημοψηφίσματος των (ελληνικών και ξένων) Μνημονίων - Ποτέ δεν πήραμε θέση υπέρ του ΟΧΙ ή του ΝΑΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΓΣΕΕ κ. Δ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, με τηλεφωνική του παρέμβαση στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, εξηγεί τη θέση της ΓΣΕΕ επί του Δημοψηφίσματος, με απόλυτη σαφήνεια.
Δυστυχώς η θέση της ΓΣΕΕ, δηλαδή να ζητήσει ν' αποσυρθεί το δημοψήφισμα, χωρίς η Διοίκηση αυτής να παίρνει θέση επί του ερωτήματος, έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης των "στρατοπέδων" του "ΝΑΙ" και του "ΟΧΙ", με την κάθε πλευρά να την προσαρμόζει στη θετική ή αρνητική επικοινωνιακή της προπαγάνδα.
Δείτε το παρακάτω βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις λίγο μετά την επίμαχη συνεδρίαση της ΓΣΕΕ και ευκόλως αντιληφθείτε αφενός πως η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας δεν αποφάσισε υπέρ του ΝΑΙ ή του ΟΧΙ, όπως η προπαγάνδα των δύο στρατοπέδων "αποφάνθηκε", αφετέρου ζήτησε την απόσυρση του δημοψηφίσματος, το οποίο ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα φέρει νέα (ελληνικά ή ξένα) μνημόνια στον κόσμο της μισθωτής εργασίας.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σήμερα η κοινή επίσκεψη Μηστοτάκη Ιερώνυμου στο Δήλεσι - Τι είπε στον ΣΚΑΪ ο πρωθυπουργός για την Εκκλησία, την πίστη και τα πολιτικά του σχέδια

Η κοινή παρουσία του πρωθυπουργού και του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στο Δήλεσι «μεταφράζεται» ως μια νέα …