Πως ο "Στρατός των Τρολλ"....του Υπουργείου Εργασίας αλλοίωσε εσκεμμένα την απόφαση της ΓΣΕΕ, προκαλώντας ακόμα και καταλήψη στο κτίριό της (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015, όταν η ολομέλεια της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, μετά από μια πολύωρη συνεδρίασή της, εξέδωσε Δελτίο Τύπου με τη θέση της Συνομοσπονδίας επί του ερωτήματος του Δημοψηφίσματος. Με το Δ.Τ η ΓΣΕΕ ζητούσε την απόσυρση του δημοψηφίσματος, χαρακτηρίζοντας το ερώτημα αυτού ως διχαστικό και ψευδεπίγραφο, ενώ επαναλάμβανε την πάγια θέση του κόσμου της μισθωτής εργασίας ενάντια στα μνημόνια και τις πολιτικές λιτότητας. Στο τέλος του Δελτίου Τύπου επαναλαμβάνονταν οι διαχρονικές αποφάσεις των εργατικών συνεδρίων της Συνομοσπονδίας για μια Ευρώπη των λαών και της αλληλεγγύης και για μια Ομόσπονδη Ευρώπη. Τα ίδια δηλαδή που επαναλάμβαναν όλη την περασμένη εβδομάδα ο Πρωθυπουργός και τα στελέχη της Κυβέρνησης σε όλα τα τηλεοπτικά πάνελ.
Ο "Στρατός των Τρολλ"...του Υπουργού Εργασίας, αλλοίωσε εσκεμμένα το μήνυμα της ΓΣΕΕ
Οι πρώτες ώρες μετά την αποστολή του Δελτίου Τύπου κυλούσαν ομαλά, με όλα σχεδόν τα ηλεκτρονικά και διαδικτυακά μέσα να επαναλαμβάνουν τη θέση της ΓΣΕΕ αυτούσια και χωρίς αλλοιώσεις.
Τις πρώτες βραδινές ώρες, από το γραφείο του Υπουργού Εργασίας κ. Π. Σκουρλέτη, φεύγει ένα "Non Paper", τ' οποίο  στοχοποιεί τη ΓΣΕΕ και αυθαίρετα την τοποθετεί στο στρατόπεδο του ΝΑΙ, παραφράζοντας την πραγματική της θέση. Το Non Paper αρχίζει και αναμεταδίδεται από τον "στρατό των troll" του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία παρεμβαίνουν με ταχύτητα φωτός ανάμεσα στον "πομπό" (ΓΣΕΕ) και τους "δέκτες" (εργαζόμενους) και αμέσως το μήνυμα της Συνομοσπονδίας μεταλλάσσεται και φτάνει στους "δέκτες" αλλοιωμένο. "Οι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ είπαν ΝΑΙ στα μέτρα των δανειστών", "Οι Γερμανοτσολιάδες της ΓΣΕΕ στις υπηρεσίες του ΣΕΒ και των Δανειστών", ήταν τα πρώτα μηνύματα των "πειρατικών πομπών" του Σκουρλέτη, τα οποία κατέκλυσαν το διαδίκτυο. Ο  "Στρατός των Τρολλ", είχε θέσει σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο στοχοποίησης και φίμωσης της φωνής των συνδικάτων και της ΓΣΕΕ. Το πρωί της επόμενης ημέρας τη σκυτάλη πήραν οι Κυβερνητικές φυλλάδες (ΑΥΓΗ και ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ των ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ) "νομιμοποιώντας"  τα μηνύματα των "τρολλ", δίχως να γίνεται καμία απολύτως αναφορά στο περιεχόμενο του Δ.Τ της Συνομοσπονδίας.
Αμέσως μπαίνει σε εφαρμογή το σχέδιο Νο2 για πανσυνδικαλιστική "κατακραυγή" και κατάληψη του κτιρίου της Πατησίων. Το πρώτο σκέλος βρίσκει ελάχιστα συνδικάτα να τάσσονται ενάντια στο υποτιθέμενο "ΝΑΙ" της ΓΣΕΕ (Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, Σωματείο Οδηγών Ν. Αχαΐας), ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των συνδικάτων "δεν τσιμπάει" στην παραπληροφόρηση και την προπαγάνδα. Το δεύτερο σκέλος του σχεδίου, της κατάληψης  δηλαδή του κτιρίου της Συνομοσπονδίας, τίθεται σε εφαρμογή και το απόγευμα της Πέμπτης η Εκτελεστική Εξουσία στέλνει έξω από το κτίριο μια ομάδα  τάχα διαμαρτυρόμενων "αντιεξουσιαστών". Την επόμενη ημέρα καταφθάνουν έξω από τη ΓΣΕΕ μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, σαλταδόροι της οποίας επιχειρούν να εισέλθουν ανεπιτυχώς στο κτίριο από παρακείμενη ταράτσα. Αναρτούν πανό, καταγράφουν την αντίθεσή τους απέναντι στην "πουλημένη" ηγεσία της "συμβιβασμένης" ΓΣΕΕ και αναχωρούν συντεταγμένα για το προσκλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα.
Η αποστολή είχε ολοκληρωθεί. Η ζημιά απέναντι στη ΓΣΕΕ είχε γίνει. Οι εικόνες με τα πανό και η είδηση της κατάληψης επισφράγιζε το μήνυμα της Κυβερνητικής προπαγάνδας. Ως σύγχρονοι Τριανταφυλλόπουλοι, εκτελούσαν ένα νέο σχέδιο φίμωσης της φωνής των συνδικάτων απέναντι στο νέο μνημόνιο που έρχεται.
Μάταια τα στελέχη της Συνομοσπονδίας προσπαθούσαν πλέον να προβάλλουν τη θέση της απέναντι στο νέο μνημόνιο που φέρνει μια Κυβέρνηση της Αριστεράς.
Τώρα όλοι μπορούν να νοιώθουν εθνικά υπερήφανοι...το νέο (ελληνικό) μνημόνιο, λιτότητας, ύφεσης και ανεργίας είναι προ των πυλών...!!!
Δείτε παρακάτω τα βίντεο με τις πραγματικές θέσεις της ΓΣΕΕ, την οποία το παρακράτος με επιτυχία αλλοίωσε:

 
 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΤτΕ: Μειώθηκαν οι καταθέσεις, αυξήθηκαν τα δάνεια τον Φεβρουάριο

Οι καταθέσεις από νοικοκυριά και μη κερδοσκοπικά ιδρύματα μειώθηκαν κατά 156 εκατ. ευρώ και οι …