Πρώτη συγκέντρωση διαμαρτυρίας μετά τη Σύνοδο Κορυφής(ΦΩΤΟ)

ΑΔΕΔΥ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, οργανώσεις και πρωτοβάθμια σωματεία, ενώθηκαν μόλις μερικές ώρες μετά την επίτευξη συμφωνίας με τους θεσμούς και συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα, διαδηλώνοντας κατά των μέτρων που θα επακολουθήσουν, τα οποία από ομάδα αναλυτών, οικονομολόγων και εργατικών εκπροσώπων, χαρακτηρίζονται υφεσιακά, που θα οδηγήσουν στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους και στον πλήρη αφανισμό την μικρομεσαία επιχείρηση.

 
Η κινητοποίηση το απόγευμα της Δευτέρας, είναι η αρχή μαις σειράς αντιδράσεων και διαμαρτυριών, με κάλεσμα σε εργαζόμενους και πολίτες, αυτή την φορά να μην επιτρέψουν την λαική τους απόφαση στο δημοψήφισμα, να την διαγράψουν οι κυβερνώντες.
 
 
 
 
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …