Υγρός Τάφος, 14 βρέφη και παιδιά στους 28 νεκρούς πρόσφυγες στο νέο ναυάγιο στο Φαρμακονήσι (ΦΩΤΟ)

rbuvygamyn55f58fe8dcb43Τουλάχιστον τέσσερα βρέφη και δέκα μικρά παιδιά, πέντε αγόρια και πέντε κορίτσια, περιλαμβάνονται μεταξύ των 28 νεκρών μιας τραγωδίας που εκτυλίχθηκε το πρωί στη θαλάσσια περιοχή του Φαρμακονησίου, όταν σκάφος με άγνωστο αριθμό προσφύγων ανατράπηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Μεταξύ των υπολοίπων θυμάτων οι σοροί των οποίων έχουν ανασυρθεί από τη θαλάσσια περιοχή, περιλαμβάνονται έξι γυναίκες και οκτώ άντρες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, άνδρες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών απεγκλώβισαν οκτώ νεκρούς πρόσφυγες μέσα από το αμπάρι του ανατραπέντος σκάφους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το νεότερο απολογισμό του Λιμενικού οι νεκροί ανέρχονται πλέον σε τουλάχιστον 34, αφού ακόμα 18 σοροί εντοπίστηκαν να πλέουν στο νερό γύρω από το σκάφος.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ανάμεσα στα θύματα βρίσκονται τουλάχιστον τέσσερα βρέφη και δέκα μικρά παιδιά (πέντε αγόρια και πέντε κορίτσια). Μεταξύ των υπολοίπων θυμάτων οι σοροί των οποίων έχουν ανασυρθεί από τη θαλάσσια περιοχή, περιλαμβάνονται έξι γυναίκες και οκτώ άντρες.
Το μεσημέρι δύτες του Λιμενικού βρήκαν επτά πτώματα μέσα στο αμπάρι του πλοίου, ενώ το πρωί είχαν εντοπιστεί ανοιχτά του Φαρμακονησίου τρία πτώματα.


Ανάμεσα στα θύματα βρίσκεται και τουλάχιστον ένα παιδί. Ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ηλικία ή το φύλο των υπόλοιπων θυμάτων.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 4,48% και ετήσια κέρδη 12,52%

Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδος υπερέβη τα επίπεδα των 100 …