Πρόγραμμα ΤΟΠΣΑ για την καινοτομία και ωφελούμενοι

κατάλογοςΤους 120 αγγίζουν οι ωφελούμενοι νέοι επιστήμονες, από την ανατολική Θεσσαλονίκη, που συμμετείχαν στις δράσεις του Τοπικού Σχεδίου "Τοπική Πλατφόρμα για την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα νέων επιστημόνων στην καινοτομία, στην έρευνα και στην τεχνολογική ανάπτυξη".

Η δράση, που "έτρεξε" από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη "Θεσσαλονίκη Ευφυής Πόλη Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία", εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού" του ΕΣΠΑ - "Θεματικός Άξονας Προτεραιότητας Προτεραιότητας 3: Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση" και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι ωφελούμενοι των Δήμων Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς και των Δημοτικών Ενοτήτων Πυλαίας και Θέρμης υποστηρίχτηκαν για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας, την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας και την ανάπτυξη επιχειρηματικότητας.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παιδικές Κατασκηνώσεις ΔΥΠΑ 2024. Δικαιούχοι, αιτήσεις, ποσό επιδότησης

Αριθμ. 29736 – ΦΕΚ τεύχος Β 2464/25.04.2024Κατάρτιση προγράμματος επιδότησης διαμονής παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις, έτους …