Δωρεές σε αναξιοπαθούντες για τα παιδιά από τη Nestlé Ελλάς

nestle_produktΕπεκτείνει τις δωρεές βρεφικών τροφών, τριπλασιάζοντας την αρχική ποσότητα και προσφέροντας 400.000 γεύματα βρεφικών τροφών σε 15.000 παιδιά ηλικίας 6 μηνών έως και 3 ετών σε όλη τη χώρα,  γνωστή εταιρεία Nestlé Ελλάς, που προσέγγισε τις Περιφέρειες ανά την Ελλάδα.

Σκοπός της μέσα από τις Δομές τους, να συγκεντρώσουν τις ανάγκες τους και να προσφέρουν στήριξη σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

Θα καλύψει τις ανάγκες των μεγαλύτερων περιοχών της χώρας, της Ηπείρου, της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, της Δυτικής Ελλάδας, της Θεσσαλίας και των Ιονίων Νήσων, προσφέροντας προϊόντα βρεφικής διατροφής, όπως γάλα εβαπορέ Nestlé Neslac, ρόφημα γάλακτος εβαπορέ Nestlé Junior, βρεφική κρέμα δημητριακών και γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας ΝΑΝ2, που αντιστοιχούν συνολικά σε 400.000 γεύματα!

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το think tank των αποδήμων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Το think tank, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο του …