Μία πρόσληψη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

panteio-570Το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών – Ε.Λ.Κ.Ε. για τηνοργάνωση της ημερίδας της Πράξης «Ενίσχυση του ανθρώπινου ερευνητικού δυναμικού μέσω της υλοποίησης διδακτορικής έρευνας – Ηράκλειτος ΙΙ, Παντείου Πανεπιστημίου» που υλοποιείται στο πλαίσιο του ΕΠΕΔΒΜ του ΕΣΠΑ -Άξονας Προτεραιότητας 3 με κωδικό ΟΠΣ 339865» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) και από Εθνικούς Πόρους, προτίθεται να απασχολήσει με σύμβαση έργου εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό (1 άτομο) από την υπογραφή της σύμβασης μέχρι τη λήξη του προγράμματος (31/10/2015), με συνολική μεικτή αμοιβή 1.200,00 ευρώ ως εξής:

1 ΘΕΣΗ: Οργάνωση Ημερίδας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο με σκοπό τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων των χρηματοδοτούμενων διδακτορικών ερευνών της Πράξης, όπως αυτή αναλύεται στα εξής παραδοτέα:

– Αποστολή συλλογή και διαβίβαση, προς τον Ιδρυματικό Υπεύθυνο της Πράξης,οικονομικών προσφορών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την κάλυψη των αναγκών της ημερίδας (αναγκαίες εκτυπώσεις, catering κλπ) κατόπιν σχετικών οδηγιών από τον Ιδρυματικό Υπεύθυνο της Πράξης,

– Κατάρτιση προγράμματος εργασιών κατόπιν σχετικών οδηγιών από τον Ιδρυματικό Υπεύθυνο της Πράξης,

– Πραγματοποίηση απαραίτητων ενεργειών για την ανεύρεση και δέσμευσης αίθουσας όπου θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα,

– Αποστολή Πρόσκλησης και προγράμματος εργασιών στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που θα δοθούν από τον Ιδρυματικό Υπεύθυνο της Πράξης,

– Κάθε λοιπή και αναγκαία ενέργεια για τη διεξαγωγή της ημερίδας (όπως π.χ. δελτίο απολογισμού εργασιών ημερίδας, απαραίτητες ενέργειες για τη συλλογή των παρουσιάσεων της ημερίδας και τη σχετική αρχειοθέτησή τους) κατόπιν σχετικών οδηγιών από τον Ιδρυματικό Υπεύθυνο της Πράξη

Δικαιολογητικά προς υποβολή :

  1. Aίτηση.
  2. Βιογραφικό σημείωμα.
  3. Φωτοαντίγραφα τίτλων σπουδών (εφόσον ο τίτλος σπουδών είναι από το εξωτερικό απαιτείται ισοτιμία).
  1. Πιστοποιητικό ξένης γλώσσας.
  2. Πιστοποιητικό γνώσης χειρισμού Η/Υ.

Απαιτούμενα προσόντα για τη ΘΕΣΗ :

  1. Πτυχίο A.E.I. Κοινωνικών Επιστημών ή Πολιτικών Επιστημών ή αναγνωρισμένο πτυχίο από αντίστοιχο Πανεπιστήμιο του εξωτερικού (στη περίπτωση αυτή απαιτείται βεβαίωση από το ΔΟΑΤΑΠ).
  1. Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών ετήσιας τουλάχιστον φοίτησης στις Κοινωνικές Επιστήμες
  1. Εργασιακή εμπειρία στην Οργάνωση και Υποστήριξη συγχρηματοδοτούμενων ή ευρωπαϊκών έργων
  1. Πιστοποιημένη γνώση Αγγλικής γλώσσας
  2. Πιστοποιημένη γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα:

     α) επεξεργασίας κειμένων,

     β) υπολογιστικών φύλλων,

    γ) υπηρεσιών διαδικτύου,

    δ) παρουσιάσεις

    ε) βάσεις δεδομένων

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά πρέπει να κατατεθούν στο Γραφείο του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων και ‘Ερευνας του Παντείου Πανεπιστημίου (Λεωφόρος Συγγρού 136, Καλλιθέα, τηλ. επικοινωνίας 210 – 9201357) ή να αποσταλούν μέσω ΕΛΤΑ ή κούριερ στο ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων και ‘Ερευνας του Παντείου Πανεπιστημίου για την Πράξη «Ενίσχυση του ανθρώπινου ερευνητικού δυναμικού μέσω της υλοποίησης διδακτορικής έρευνας – Ηράκλειτος ΙΙ, Παντείου Πανεπιστημίου» που υλοποιείται στο πλαίσιο του ΕΠΕΔΒΜ του ΕΣΠΑ -Άξονας Προτεραιότητας 3 με κωδικό ΟΠΣ 339865» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) και από Εθνικούς Πόρους (Λεωφόρος Συγγρού 136, Αθήνα ΤΚ 17671, Καλλιθέα) .

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τέμπη: Προανακριτική ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Για τους Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Θάνο Πλεύρη και Ζωή Ράπτη σχετικά με το "μπάζωμα …