Άτομα αναζητά η Megagency

womanteamΣτη Megagency θεωρούμε ότι η επιχειρηματική δράση κάτω από την ομπρέλα μιας εταιρείας όπως η δική μας, που εδώ και 25 χρόνια δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο των ασφαλιστικών υπηρεσιών, είναι η καλύτερη λύση.

Αποδεδειγμένα έχουμε συνεργάτες- που ξεκίνησαν όπως και η διοίκηση της εταιρείας από νεαρή ηλικία-οι οποίοι  με έντιμη εργασία και κόπο κατάφεραν να συγκαταλέγονται σήμερα ανάμεσα στους κορυφαίους συμβούλους.

Πέρα απο τους νέους συνεργάτες, επιθυμούμε συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες ασφαλιστές, οι οποίοι αντιλαμβάνονται την έλευση μιας νέας εποχής, όπου οι συνέργιες με εταιρίες διαμεσολάβησης όπως η MEGAGENCY-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ,με φιλοσοφία εστιασμένη στο τρίπτυχο  ΓΝΩΣΕΙΣ-ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ-ΣΩΣΤΗ ΚΡΙΣΗ θα αποτελέσουν πολύ σύντομα την βέλτιστη επιλογή.

Οι  συνεργάτες μας  ακολουθούν  εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, που δομείται σε έξι βήματα καθ`όλη την διάρκεια της καριέρας τους και αποτελεί  παρακαταθήκη για τα δικά τους παιδιά, εφόσον  θα ήθελαν την συνέχιση του επαγγέλματος των γονέων.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

POS: Ραγδαία αύξηση των συναλλαγών με κάρτες,

Κατά μέσο όρο ο Έλληνας έκανε το 2023 107 συναλλαγές με την κάρτα του έναντι …