Aλλάζουν εκλογικά κέντρα οι ετεροδημότες-108.000 οι νέοι ψηφοφόροι

ΝΗ«Είναι μέσα στο 2015 η τρίτη εκλογική διαδικασία. Στηριζόμαστε στην τεχνογνωσία του Υπουργείου, στα στελέχη του και είμαστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά και την Κυριακή».

Αυτό ανέφερε ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης μιλώντας στους δημοσιογράφους, όπου παρουσίασε τα νέα στοιχεία αυτής της εκλογικής διαδικασίας, υπενθυμίζοντας ότι «σ’ αυτές τις εκλογές θα ψηφίσουν 108 χιλιάδες νέοι ψηφοφόροι, που βάση και του εκλογικού νόμου αλλά και του Συντάγματος έχουν το δικαίωμα της ψήφου, αλλά δεν είχαν ψηφίσει τον Γενάρη του 2015», ενώ ενημέρωσε ότι αναμένεται η απόφαση για την ελεύθερη διέλευση των ψηφοφόρων το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα, εκτός από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και την Ολυμπία οδό, που υπήρξε άρνηση.
Τέλος, ο κ. Πουλάκης διευκρίνισε ότι οι ετεροδημότες δεν θα ψηφίσουν στον τόπο διαμονής τους όπως στο δημοψήφισμα αλλά στα ειδικά εκλογικά τμήματα.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τέμπη: Προανακριτική ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Για τους Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Θάνο Πλεύρη και Ζωή Ράπτη σχετικά με το "μπάζωμα …