Τσίπρας:««Ευχαριστώ τους ανθρώπους από τις λαϊκές γειτονιές-Έχουμε εντολή τετραετίας»(VIDEO)

11111111111111111111111«Θέλω να σας ευχαριστήσω για αυτή την καθαρή νίκη», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο πλήθος που συγκεντρώθηκε στην πλατεία Κλαυθμώνος, σε μία ομιλία στην οποία παραβρέθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. «Αισθάνομαι δικαιωμένος γιατί ο ελληνικός λαός έδωσε μια καθαρή εντολή για να συνεχίσουμε να παλεύουμε», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι μέσα σε δύσκολες συνθήκες, ο ελληνικός λαός έδωσε εντολή «να ξεμπερδεύουμε με όσα μας κρατούσαν στο χθες. Να καταφέρουμε να βάλουμε μπροστά το δίκιο του λαού μας απέναντι σε ασύμμετρες δυνάμεις». Μάλιστα, πρόσθεσε ότι σήμερα στην Ευρώπη, η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός είναι συνώνυμο της αξιοπρέπειας. «Πήραμε εντολή τετραετίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.
ς», τόνισε και πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι είναι σκληρός για να πεθάνει, καθώς και ότι έχει στενούς δεσμούς με τους ανθρώπους του μόχθου. «Το αποτέλεσμα ανήκει στους ανθρώπους που θέλουν ένα καλύτερο αύριο. Έχουμε μπροστά μας δυσκολίες αλλά ξέρουμε που θα πατήσουμε».
«Η ανάκαμψη θα έρθει με πολλή δουλειά και με σχέδιο» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και είπε ότι η χώρα θα πρέπει να επιστρέψει στην ανάπτυξη, η οποία ωστόσο θα έχει κοινωνικό πρόσωπο. «Η εντολή είναι να ξεμπερδέψουμε με το καθεστώς της διαπλοκής που κυβερνούσε τόσα χρόνια με τον τόπο. Θα κριθούμε από το πόσο αποτελεσματικοί θα είμαστε. Από αύριο κιόλας ξεμπερδεύουμε με το παλιό», είπε.
Ο Αλέξης Τσίπρας ευχαρίστησε θερμά τον Πάνο Καμμένο. «Τον ευχαριστώ θερμά γιατί θα συνεχίσουμε μαζί τον αγώνα που αρχίσαμε πριν από επτά μήνες. Θα γυρίσουμε τον τροχό, θα αλλάξουμε τους συσχετισμούς στην Ευρώπη. Από αύριο σηκώνουμε τα μανίκια και δουλεύουμε σκληρά για μια Ελλάδα της κοινωνικής δικαιοσύνης και της προκοπής».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Οκτάωρη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής, για το ν/σ με το νέο δικαστικό χάρτη

Στη συνεδρίαση, παρόντες ήταν 20 αρμόδιοι εξωκοινοβουολευτικοί φορείς, οι οποίοι είχαν κληθεί για να εκφράσουν …